Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket ez zavarna? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval pectus excavatum-om van. Ez azt jelenti hogy a szegy csontom kissè befelè nő. Nem annyira súlyos de azèrt látszodik hogy ott rgy mèlyedès. Szóval titeket zavarna ez? 13f2017. máj. 7. 09:04
1/7 anonim válasza:
Hacsak enyhe, nem zavarna, főleg, hogy nem is nagyon látnálak póló nélkül nagyon.
Nekem a személyiség a legfontosabb, ha az alapján szimpatikus vagy, akkor oké.
16/L
2/7 A kérdező kommentje:
Okè! Köszi. Ez megkönyebbülès számomra!
2017. máj. 7. 09:12
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel:)
Engem sem zavarna.
4/7 anonim válasza:
ah nekem is az van, és magamon nagyon zavar..
ha gondolod írj privibe
15L
5/7 anonim válasza:
Nekem és a tesómnak is olyan. Engem nem zavar, a tesómnak meg sokat javult, míg nőtt, de őt se és a feleségét se zavarja. Amúgy az úszás segít rajta, mert kicsit megizmosodsz felette.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy az uszas segit rajta szoktam is meg edzek is meg mellette
2017. máj. 7. 11:24
7/7 anonim válasza:
Ha nem nagyon durva akkor nem zavarna :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!