Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön ha egy lány perverz?
Mármint úgy értem hogy tudok rendesen viselkedni, de ha találok valaki olyat akivel tök jól elvagyok és lehet vele ilyenekről beszélni (márpedig ez fontos egy kapcsolatban) akkor elég mocskos dolgokat tudok mondani.
Ez zavarna titeket?
Kort is írjatok légyszi!
16/L
Igen,ez elég primitív dolog. Főleg,ha párkapcsolaton kívül is ilyen dolgokról beszélsz fiukkal random.
A perverz beszéd nem fontos egy kapcsolatban,már ne haragudj. Ez két embert nemfog összekötni.
Ez nem perverzség ez alpáriság, ami nagyon nem vonzó. Sőt, egy korodbeli gyereknél inkább visszataszítónak mondanám.
22
Abban igazad van, hogy egy jó kapcsolatban bármiről lehet beszélgetni, de ennek mi köze a perverzitáshoz? Vagy nem tudod mit jelent a perverz szó, vagy te tényleg perverz dolgokra gondolsz csak mivel sokan lehurrogtak, most mentegeted magad.
De én is csatlakozom a többiekhez. Egy kapcsolatban nincs szükség arra, hogy perverz dolgokról beszélgess.. Egy jó kapcsolat lényege az őszinteség, és a bizalom..
Tudom, van némi tapasztalatom ( 13 éve élek boldog kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!