Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzak egy nalam 4 evvel idosebb sraccal?
Figyelt kérdés
Erdemes-e?2017. ápr. 21. 16:16
1/10 anonim válasza:
Hát figyelj, 20 felett teljesen rendben van, de mondjuk egy 12 éves lány egy 16 éves fiúval meg elég fura lenne, tehát nem ártott volna kort is írni.
2/10 A kérdező kommentje:
En 14 vafyok o 18
2017. ápr. 21. 16:47
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez így durva:s 14 egy 18 évessel... O mar felnőtt, te pedig kisgyerek, legalábbis fiatalkorú
Nem tudom milyenek vagytok, de lehet o csak dug.ni akar, te pedig könnyen befolyásolható Vagy.
4/10 A kérdező kommentje:
Pont azt akarom hogy meg du.-jon en azt nem akarom hogy belemszeressen
2017. ápr. 21. 18:00
5/10 anonim válasza:
JEZUS EREJE TE NORMÁLIS VAGY?????????????? A mindenit hova fajultunk. 16 éves vagyok, mégse akarok összejönni valakivel aki csak dug.ni akar
6/10 A kérdező kommentje:
Hat az a baj velem hogy en nagyon kivancsi vagyok mar es ez lenne ez elso
2017. ápr. 21. 18:04
7/10 anonim válasza:
Nah pont ezért utálok a 21. században tini lenni. A legtöbb csaj ilyen, és a legtöbb fiú ehhez hozzá van szokva. Nagyon nehéz így normális barátokat/pasit találni. Az ilyet úgyse lehet lebeszélni a dologról, pedig szívesen elkezdenék itt szónokolni az erkölcsi tartásról, arról, hogy ez korai, hogy az elsőnek különlegesnek kell lennie, egy különleges emberrel, meg hasonlók, de gondolom ezt magasról lesz@rod. Szóval csak gratulálni szeretnék az életed elcs*széséhez, és hogy ne cs*szd el még jobban, annyit fűzök hozzá a dologhoz, hogy használjatok gumit. Sok sikert a ribizliskedéshez.
8/10 A kérdező kommentje:
Figyelj engem konnyen meg lehet gyozni.Beszelj le errol mert mar en sem tudom mit csinaljak..
2017. ápr. 21. 18:35
9/10 anonim válasza:
Akkor te még a jobbik eset vagy. Ha gondolod írj privátban, és megbeszéljük.
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan. Ha tetszik, akkor úgyis fogsz vele, nem? Nem fog számítani 1-2 idegen véleménye. Legalábbis nekem tuti nem számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!