Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz fogakkal lehetseges, hogy soha nem fogok talalnii magamnak egy rendes fiut? Aki igy elfogad? :/
Figyelt kérdés
Bar nem sargak a fogaim, de nagyon rosszak.. Van par lyukas fogam.. Es kezd "feketedni" felul.. Egy kis reszen. Szoktam fogat mosni, de egyre csak romlil es romlik..ennek ellenere nagyon sok udvarlom van es meg helyesek is. Masok szerint szep lany vagyok.(en is meg vagyok magammal elegedve)..,a fogaimon kivul. mikor kisminkelem magam van is onbizalmam..de ha meglatom a fogaimat akkor ez elveszik..ha ra gondolok erre egybol lehangolt leszek..fogorvosnal voltam, tobb 100 ezerbe kerul a javitasa.. 1 fog 80 ezer forintba kerul.. Csak a korona..penzem meg nincs meg nagyon fiatal vagyok. A szuleim se olyan hu de gazdagok..hiaba mosom csak romlik..nem olyan rossz a helyzet, de engem nagyon zavar.. Szoktam randizni es a fiuk nem szolnak meg emiatt. Tovabbra is ugyanugy erdeklem oket. De nyilvan az evek soran ez csak megrosszabb lesz..a fogaimm allapota..es mindenhiaba..de aki valoban szeret az ugy fogad el ahogy vagyok.:) szerintetek lehet meg majd egy csaladom? Egy fiu aki szeretni fog teljes szivebol es elfogad olyannak amilyen vagyok?!:)2017. ápr. 18. 16:14
11/14 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem ennyire rossz a helyzet ahogy leirtam.. :D en nagyitok csak. Vagyis en latom igy magam. De igazabol nem ennyire rossz a tortenet. Nincs bajom a randizassal nem is ertem mar mert tettem fel ezt a kerdest:Dd.. A fogaim se rosszak, nehany fogam lyukas de ennyi ,nincs elszinezodve meg semmi:D szoval hulyeseg volt feltenni a kerdest:)
2017. ápr. 19. 09:51
12/14 anonim válasza:
Aha, persze ...
Ha normálisan mosod, akkor nem feketedik a töve, azaz nem kövül rá az ételmaradék, tehát NEM mosod jól.
13/14 anonim válasza:
A fiùk nem a fogaidat fogjàk nyalni :D
14/14 anonim válasza:
Tanácsot kértél, mert úgy látod, hogy romlanak a fogaid. Lehet, hogy jelenleg még nem olyan vészes a helyzet, de ha nem figyelsz oda az ápolásukra, lyukas fogakat nem kezelteted, pár év múlva bánni fogod, hogy nem tettél semmit a saját magad érdekében. Előttem már leírták, hogy mit kell tenned, fogadd meg a tanácsokat és kezdd el most, megelőzés képp!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!