Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Srácok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, összejönnétek egy olyan lánnyal, aki vállalja, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés

Igen, a kérdésben rólam van szó. Az érdekelne, hogy ez mennyire taszító tényező. Volt már barátom, nem tartott sokáig a dolog, nem tudta, hogy ez a helyzet, de akkor még én sem voltam biztos benne.

Testileg a lányok egy picit jobban vonzanak, lelkileg a fiúk. Lánnyal nem szeretnék kapcsolatot, viszont fiúval már egy ideje nagyon vágyom rá. Szerintem ez taszító lehet a fiúknak, de soha nem csalnám meg a párom sehogy, távol áll tőlem, eddig sem tettem.

2017. ápr. 17. 00:28
1 2 3
 11/29 gnoomage ***** válasza:
Kit érdekell? Most ha van egy BMW-m de te szereted az Audit ezért már nem kéne kedvelnelek?
2017. ápr. 17. 02:36
 12/29 anonim ***** válasza:

Kit érdekel kategória...

Kutyát nem érdekli.

(Saját tapasztalat)

2017. ápr. 17. 06:56
 13/29 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Engem még vonzz is :D

#6-os, pontosan! :,D

2017. ápr. 17. 07:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így vagyok ahogy leírtad. Egy órája gondolkodtam el ezen.

Sokat gondolkodtam ezen. Mert van hogy megnézem a jó nőket. És nem irigység miatt. (Jó, persze van hogy.) De néha elképzelem, milyen jól nézhetnek ki ruha alatt is.

Én úgy érzem, ez miatt, de lehet csak a fantáziámban van az egész.. képes lennék lenni akár egy nővel is. Ki tudnám elégíteni, vagy orálisan kényeztetni. Viszont kapcsolatot nem szeretnék. Nekem kell a férfi. :)) Szóval.. gondolkodtam már hogy benne lennék akár egy hármasban.. de úgy nővel, hogy szerelem, meg kössük össze az életüket, meg ollózni az nem!

18 lány

Viszont jó lenne egy barátnő akivel lehetne játszani.. Lehet ez valami fura hajlam.. az is lehet ott lennék kiderülne nem is vágyom rá.. vagy nem is olyan könnyű ez! :D

2017. ápr. 17. 16:13
 15/29 anonim ***** válasza:
7%
Úgy látszik én vagyok itt a kisebbség. Számomra ez elég könnyen kizáró tényező lehetne.
2017. ápr. 17. 19:45
 16/29 anonim válasza:
91%
Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy biszex lány/nő lenne az ideális számomra. Előzőleg már a trojka is elhangzott, ami az egyik ok, de emellett nyitottabbak és a szex mellett számomra szimpatikusabb az egyéniségük. Ez persze nem mindenkire igaz, de a tapasztalataim ezt mutatják...
2017. ápr. 18. 12:54
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2017. ápr. 18. 15:33
 18/29 anonim ***** válasza:
A baratnom egyutt volt egy lannyal aki ugy nezet ki mint egy fiu.. de egyutt vagyunk szeretem.. neha szoktam baszogatni velede csak viccbol
2017. ápr. 23. 16:59
 19/29 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is biszex és egyáltalán nem zavar,sőt..
2017. jún. 17. 19:11
 20/29 anonim ***** válasza:

Igen, ha amúgy bejönne belsőre és külsőre is, akkor ez nem lenne kizáró tényező. :)

18/f

2017. aug. 16. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!