Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, összejönnétek egy olyan lánnyal, aki vállalja, hogy biszexuális?
Igen, a kérdésben rólam van szó. Az érdekelne, hogy ez mennyire taszító tényező. Volt már barátom, nem tartott sokáig a dolog, nem tudta, hogy ez a helyzet, de akkor még én sem voltam biztos benne.
Testileg a lányok egy picit jobban vonzanak, lelkileg a fiúk. Lánnyal nem szeretnék kapcsolatot, viszont fiúval már egy ideje nagyon vágyom rá. Szerintem ez taszító lehet a fiúknak, de soha nem csalnám meg a párom sehogy, távol áll tőlem, eddig sem tettem.
Kit érdekel kategória...
Kutyát nem érdekli.
(Saját tapasztalat)
Szia Kérdező!
Engem még vonzz is :D
#6-os, pontosan! :,D
Ugyan így vagyok ahogy leírtad. Egy órája gondolkodtam el ezen.
Sokat gondolkodtam ezen. Mert van hogy megnézem a jó nőket. És nem irigység miatt. (Jó, persze van hogy.) De néha elképzelem, milyen jól nézhetnek ki ruha alatt is.
Én úgy érzem, ez miatt, de lehet csak a fantáziámban van az egész.. képes lennék lenni akár egy nővel is. Ki tudnám elégíteni, vagy orálisan kényeztetni. Viszont kapcsolatot nem szeretnék. Nekem kell a férfi. :)) Szóval.. gondolkodtam már hogy benne lennék akár egy hármasban.. de úgy nővel, hogy szerelem, meg kössük össze az életüket, meg ollózni az nem!
18 lány
Viszont jó lenne egy barátnő akivel lehetne játszani.. Lehet ez valami fura hajlam.. az is lehet ott lennék kiderülne nem is vágyom rá.. vagy nem is olyan könnyű ez! :D
Igen, ha amúgy bejönne belsőre és külsőre is, akkor ez nem lenne kizáró tényező. :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!