Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nem akarom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem akarom elrontani😔

Figyelt kérdés

Találkozni fogok egy fiúval. Vagyis eddig úgy van. Még abban is reménykedek hogy nem fog elmaradni, nagyon remélem hogy nem jön közbe semmi.

A lényeg hogy nem akarom elrontani. Nekem ő egy álompasi, esküszöm. Más szerint nem annyira néz ki jól de sztem igen és ez a lényeg. Csakhogy ő izmos és husis, és ettől félek hogy majd emiatt soha tobbet nem fogom látni:$

Adjatok tanácsot kérlek szépen*.* :$ (Csak normálisat)

Én 16l ő 19f

2017. ápr. 13. 20:05
 1/6 A kérdező kommentje:
*én husis
2017. ápr. 13. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ohh ne félj:)) Nem biztos hogy mindenki a csont és bőr lányokra bukik, sőt, biztos, hogy vannak, akiknek nem számít a külső, vagy pont hogy a husis lányokat szeretik. Valószínűleg kedvel, vagy megfogta valami benned, ezért akar találkozni. Szerintem ne görcsölj rá, legyél természetes, és add önmagadat, és ne gondold, hogy a külsők miatt nem akar majd többet találkozni veled :) Remélem minden sikerülni fog, szurkolok, és majd írd meg hogy hogyan sikerült :D Hajrá! 15/L
2017. ápr. 13. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Véletlenül nm te vagy az a Pesti lány, aki nem írn nekem vissza?!!!!
2017. ápr. 14. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok pesti. Szóval nem én vagyok a te embered.
2017. ápr. 14. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokan nem a csontkollekciókra buknak.
2017. ápr. 21. 01:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mi volt??
2017. ápr. 21. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!