Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják azt sokan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt sokan, hogy a csókot nem lehet elrontani? 17/L

Figyelt kérdés
Mèg nem csókolóztam de itt sok kèrdèsnèl láttam, hogy a csókot nem lehet elrontani . Èn is fèlek az első csóktól .Honnan fogom tudni , hogy pl egy randinál a fiú megakar csókolni . Hogy van ez? Mi a ti tapasztalataitok? Mi a legjobb teendő a csóknál? stb..
2016. nov. 10. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
de el lehet
2016. nov. 10. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
jön az magától elrontani csak akkor lehet ha túl vad vagy ezt már tapasztaltam :D
2016. nov. 10. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Onnan tudod, hogy ha közel van egymáshoz az arcotok, és miután a szemedbe nézett (hosszan), utána becsukja a szemeit és kicsit kinyitja a száját. Ez egyértelműen annak a jele, hogy csókot akar. De az is lehet, hogy egyszerűen előzmények nélkül fogja magát és megcsókol. Meg én általában a csók előtt érzem, hogy meg akar csókolni. (Ez lehet hogy nem mindenkinél van így, szóval erre ne hagyatkozz :D)

Igazából nem lehet megtanítani, hogy hogyan kell csókolózni, de én kezdésként azt a tanácsot adnám, hogy ha nyitott szájjal csókolóztok, ne legyen túl kicsire nyitva, de túl nagyra se. Ja, és első csóknál (csókoknál) semmi nyelv! Az elveszi az egész varázsát.

És még így a végére annyi, hogy ne félj a csóktól. Tényleg nincs olyan, hogy valaki bénán csókol, esetleg olyan, hogy másképp mint amilyet a másik fél "igényel" vagy nem tudom hogy mondjam. Tehát ne aggódj, úgyis ha megtalálod azt akivel egymáshoz vagytok rendelve, vele a csók egyszerűen tökéletes lesz.

Sok szerencsét!:)

2016. nov. 10. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem rágod szét az ajkát, nem nyalod össze mint kiskutya
2016. nov. 10. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
El rontani nem lehet.Viszont van akivel nem jó.Van akivel meg nagyon jó..
2016. nov. 10. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem rágod szét az ajkát, nem nyalod össze mint kiskutya a csontot és nem nyunyc
2016. nov. 10. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem rágod szét az ajkát, nem nyalod össze mint kiskutya a csontot és nem nyunyázol a szájába, nincs gond :)

Bocs a csonkokért, véletlen nyomtam a küldésre. :)

2016. nov. 10. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja és, ha nem akarod a nyelved ledugni a torkán. :)
2016. nov. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!