Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira?
17/F vagyok. Ő 17/N
9. osztályban osztálytársak voltunk, aztán én eljöttem abból a gimnáziumból. Ő kezdeményezett felém, de elég félreérthető volt, ezért azt hittem szórakozik velem, de ennek ellenére is próbáltam viszonozni. Ám akkoriban még szociális szorongásom volt ami teljesen meggátolt.
4 hónapja ismertem fel utólag hogy szeretem. Össze akarom szedni az erőmet és elhívni valahová. Tudom hogy nem lenne közömbös ha valahogy sikerülne elhívnom. De hová, és főleg hogyan? Már nem vagyunk iskolatársak sem. Csak úgy ráírok hogy eljössz velem valahová, vagy mi? Odamegyek a gimnázium elé amikor végez és elhívom?
Hogyan? Konkrétan.
Hm, érdekes. Sztem írj rá, kezdjetek el beszélgetni kanyarítsd a témát a tali felé, majd kérdezd meg.
Sétálni?
Csak úgy írjak hogy szia, hogy vagy meg ilyenek? :O Ezt ennél bonyolultabbnak gondoltam...
Gondolom ne 1. beszélgetéskor kérdezzem ezt, nem?
4-5-ös vagyok.
De beszélgetést nyugodtan lehet kezdeni facebookon is sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!