Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit akart a lany?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart a lany?

Figyelt kérdés
Randiztam egy 19 eves lannyal nagyon tetszett es nagyon jol sikerult a randi. En mindent megtettem , hogy jol erezze magat es ezt o kolcsonossen viszonozta is. Szex utan azt mondta, hogy penzt szokott adni neki a volt baratja ilyenkor es ezert utalta ot. En ezert nem adtam neki es mondta, hogy tegnap volt a szulinapja gondoltam masnap elmegyunk vasaroni ajandekokat, de kerte , hogy vegyek neki 2 doboz cigit.Megvettem neki es este irtam neki egy smst, hogy nagyon jo volt vele.. es szep almokat kivantam. Ejfel utan visszairt , hogy fizesek neki 50000 ft-ot , mert tul keson ert haza es nem tudta feladni megrendeleset es ezert bukott rajta 300-at. Utana mondta, hogy atgondolta ezt a kapcsolatot es nem akar jarni velem pedig amikor nalam volt annyira jolerezte magat , hogy szinte egybol osszeakart velem koltozni, meg ajanlott nekem egy olcsobb alberletet a szomszedjaba. Gondolom valaki lebeszlte rolam ,pedig nagyon jolerezte magat velem.
2017. ápr. 9. 09:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csak vékony vagyok és ez miatt nem lehet Magyar barátnöm. Kinti Magyar lanyok meg mindig azonnal kirugatnak,ha már meghivom öket egy kavera szexuális zaklatásra hivatkozva.Folyékonyan meg nem beszélek németül. Kijönni velem meg nem akar senki. Úgy gondolom igazatok van.
2017. ápr. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!