Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem értem. Mit akart akkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Mit akart akkor?

Figyelt kérdés

Évfolyamtársam fiú akivel mostanában egyre többet beszélek és jóba lettünk

1 hónapja kb mondta a barátnőmnek h tetszek neki de ez nekem egyáltalán nem esik le mert semmi jelét nem mutatja vagy csak én vagyok vak

Na szóval chateltunk még hétfőn egy találkáról de nem mondtuk ki hanem csak utalt rá h a csütörtök az egy rövid nap én erre vártam h akk hívjon el ha már ennyire utal rá

Aztán másnap egy társaságban voltunk és beszéltünk arról h ki mit csinaál csütörtök délután én mondtam h engem hívtak a lányok vhova erre azt mondta ez a fiú h ne menjek velük én lazábbra vettem a figurát és mondtam h "jó hát akkor nem megyek:D" és ezvolt kedden de azóta se írt h akk lesz e vmi csütörtökön

Szval most nem értem h akk mért mondta h ne menjek a lányokkal ezzel utalt vna arra h menjek vele?

2017. márc. 29. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen. esetleg kérdezd meg hogy "akkor megyünk valahova? Csak azért kérdezem , mert hívtál x helyre"

Ez olyan mintha te azt értetted volna hogy ő akkor konkrétan elhívott.

2017. márc. 29. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kettesbe legyetek ha tudtok. Mivel társaságba háát nem rajtatok van a hangsúly. Nem titok beszélni annyit.
2017. márc. 30. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!