Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem nyerő az utcai leszólítás DE ha?
Szoval tudom en hogy egy lany sem rajong az utcai leszolitgatasokert, a lany barataimat meg exemet is megkerdeztem es kb azt mondtak, hogy megha jol nezne ki a srac nagyon akkor is "nemet" mondananak vagy lekoccolnak mert "ez milyen mar" meg zavarban lennenek aztan persze kesobb tuti megbannak. Raadasul ezt mondta egy nagyon szep kisse onelegult extrovertaltabb lany is hogy hat o zavaraban nem nagyon tudna mit mondani de szerinte elkuldene a sracot.
Es en most olyan helyzetben vagyok hogy nagyon tetszik egy valaki akit az utcan szoktam latni :) Bevallom eleg gyakran direkt arra jarok csak hogy osszefussak vele es vethessek ra egy kosza pillantast. Nagyon szep lany, magabiztosnak latszik es neha szemezunk de altalaban meglat es lesuti a szemet, de azert nincs olyan hogy ne neznenk ossze legalabb egyszer vagy meg tobbszor is. Szoval mostmar "ismer" engem ugymond egy ideje szokott latni es szerintem tetszem neki. Nem tunik tul felenk tipusnak sem, es hat mivel mas modon nincs ra ezert oda szeretnek menni hozza mostmar. Tudom egyebkent hogy hivjak de facebookon is lattam hogy van vagy 2000 ismerose es mint irtam nagyon szepseges szoval tuti bombazzak a hulye levelekkel a pasik. Meg lattam a kommentbe is farasztjak ezek a mindenkinel beprobalkozok tipus aki nyilvan nem az esete hogy szepen mondjam. Szoval ra irni nem szeretnek az milyen mar? Mintha eloben nem mernek, meg egyebkent is szemtol szemben mennyivel jobb mar? En nem ertem a lanyokat, hogy miert mondtak mindannyian azt nekem hogy hagyjam a leszolitgatast. Ha ott vagyok elotte egymas szemebe nezunk, ra mosolygok hallja a hangom, jobban is tudok beszelgetni vele es kifejezni magam meg talan meg a magabiztos (ehem) kisugarzasom is megfogja, ez mennyivel jobb mar mint egy facebook uzenet nem?
Egyebkent meg szerintem ha latna rajtam hogy nem rezelek be tole es kedves/normalis/jofej vagyok vele az hatalmas plussz pont igy elsore nemde? Szerintetek? Van valakinek ilyesmi tapasztalata?
Szerintem meg csak azért is menj oda hozzá legközelebb amikor látod. Lányként írom ,hogy az utcán való leszólítás tényleg nem a legpraktikusabb lehetőség , de ha valószínűleg kb. minden kap egy "udvarlós" levelet facebookon te is csak egy lennél a sok közül. Ha van annyi bátorságod kedvesen udvariasan odamehetsz hozzá. Max nem támadod le azzal hogy randizni szeretnél vele. esetleg odamehetsz megkérdezni mennyi az idő (de ez esetben órát , telefont rakd el a táskádba) vagy odamész hozzá hogy."szia bocsi nem te voltál itt amikor ez és ez történt? Vagy x táborba vagy buliba vagy akárhol"
A lényeg hogy valami olyasmit mondj neki hogy ismerős neked valahonnan( még ha nem is az) mármint hogy régebbről , mert nyilván az utcán látjátok egymást.
Ha bátran bepróbalkozol az tényleg nagy pluszpont legalábbis nálam az lenne ez bátor dolog és legközelebb tényleg menj oda élőben hozzá személyesebb és sokkal jobban ajánlom
És ha leszólitod megvan már h milyen szöveggel mész oda hozzá?
L
szerintem elég annyival odamenned hozzá, hogy megkérdezed nincs e kedve veled menni tovább,hisz ugyis egyfelé mentek. Útközben pedig beszélgettek,megkérdezed a nevét és facen is bejelölheted már és akkor nem gáz irni se neki pl, h megkérdezd holnap is arra jön e..utána meg már alakul magától.
Mennyi idős vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!