Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejött már az utcán/suli folyosón való leszólítás?
Engem leszolitott egy fiu a suli folyosóján, de nekem ez nem jon be. Sztem elég legalja viselkedés, hogy megyek es egyszer csak: Helló, cica, van gazdád? leszel a barátnőm?
No persze nem azt feltételezem, hogy minden fiu ilyen, mert sztem azért vannak rendesek is, akik csak ráköszönnek a lányra, na az bejön 😉
#1 szia cica van gazdád?😏😂
Amúgy folyosón és kérdeztem tőle hogy mivan vele
rég beszéltünk
ő meg mesélt vagy 3 percig, amit mesélt abból meg kérdeztem hogy..mikor, hol, ilyesmi..utána ő is kérdezgetett.. A végén semmi se lett mert miért lett volna?:D
#2 így jó?
Én- öööö he heló sz szia.
Csaj- igen? Nekem mondtad?
Én- Bocsi nem.
.
.
.
2. Verzió
Én- szia.
Csaj- szia
Én-(gyorsan elfutok)
.
.
.
3. Verzió
Én- szia
Csaj- szia
The end.
Melyik a legjobb?
Általában a 3. Verziót szoktam amikor meglátok egy ismerőst az utcán és ő vár valakire én meg megyek valahova.
Ja és nyilván az első kettő vicc volt. Nem szeretek futni.
#4 voltam.
Pedig az első tetszett a legjobban :D
2# voltam
Volt már rá példa hogy leszólított egy srác de igazából tökre számítottam rá ezt a következő képen érte el:
Először még csak szemeztünk.Aztán egyre többet.Utána mosolygott is aztán én is.Kb már olyan volt mintha ismernénk egymást csak nem beszéltünk.Aztán egyszer volt olyan hogy majdnem csak mi voltunk a suli aulájában és egymás előtt ültünk.Nem közel egymáshoz hanem ő az aula egyik végén én meg a másik végén.Aztán egyszer csak odaült mellém köszönt bemutatkozott és elkezdtünk beszélni.Megkérdezte milyen órám lesz hogy hanyadikos vagyok meg ilyenek.A többi meg nem ide tartozik. :D
Neked meg sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!