Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket elijeszt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket elijeszt az ilyen lány?

Figyelt kérdés
Ha van egy lány akivel ismerkedsz, és ő azt mondja hogy pszihologusnak tanul. Szóvel nektek egyből az jut eszetekbe, hogy túl komoly,hogy nem tud bulizni,lazulni? Vagy inkább hogy milyen okos és vonzó . Köszi a választ

2017. márc. 20. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem az alapján ítélek meg egy lányt hogy minek tanul, egy olyan lány aki mondjuk atomfizikusnak tanul is lehet jófej és humoros, és egy nem is tudom... Fodrásznak készülő lány is lehet karótnyelt. Ha egy fiú az alapján ítél meg hogy minek tanulsz, az enyhén szólva buta.(nem lenézem a fodrászokat Mielőtt bárki azt hinné,csak az ő szakmájuk kicsit lazábbnak tűnik, ezért hoztam fel azt példának)
2017. márc. 20. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:

pszichológushallgató vagyok, higgyétek el, tudunk és szeretünk mi is bulizni. attól, hogy valaki sokat tanul, mert diplomát akar szerezni, még nem lesz egy befeszült stréber

22/L

2017. márc. 21. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Az jut eszembe, hogy pszichomókusnak tanul...
2017. márc. 23. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!