Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket elijeszt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket elijeszt az ilyen lány?

Figyelt kérdés
Ha van egy lány akivel ismerkedsz, és ő azt mondja hogy pszihologusnak tanul. Szóvel nektek egyből az jut eszetekbe, hogy túl komoly,hogy nem tud bulizni,lazulni? Vagy inkább hogy milyen okos és vonzó . Köszi a választ

2017. márc. 20. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Engem megijesztenek az okos lányok :D

De biztosan azért mert bolond vagyok 😂😂

És lehet megijeszt , de inkább legyen okos mint egy buta pi_csa :D

Ameddig én cserèlek a kocsin kereket, addig érzem azt hogy bár okosabb, nekem is van hasznom 😂😂😂😂😂

2017. márc. 20. 15:09
 2/13 anonim válasza:

Részemről sokkal szimputakisabb és vonzóbb egy olyan nő, aki intelligens és komolyabb az átlagnál. Pláne ha végignézem a 21. századi fiatalságot, beleértve a saját generációmat is. Bár én koravén vagyok és lehet ez beszél belőlem, de bőven többre értékelnék egy ilyen nőt az életembe, mintsem egy olyat aki csak bulizik minden hétvégén. Számomra egy állandóan bulizós lazulós csajszi sosem lesz olyan vonzó, nézzen ki akárhogyan, mint az aki elcsábít és otthon olyan beszélgetéseket tudok vele folytatni, hogy oda nem kell buli.

24/F

2017. márc. 20. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Ember. A pszihológusokat nem úgy kell elképzelni, mint egy karótnyelt "mindenttudok"-ok. Szerintem pont, hogy kifogtál egy inteligens és kedves lányt. Ha pedig a bulizásról van szó, az is nagyon személyfüggő, de szerintem ugyan úgy el tud lazulni, mint bárki más. :)
2017. márc. 20. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Aztaaa. Imádom a pszichológiát,több ilyen témájú könyvet is olvastam már,és még mennyi van hátra.....😁

A komolyság egy jó tulajdonság,de tudj lazítani is. Ha okos vagy (intelligens!!),akkor az már fél siker nálam, mivel számomra alap feltétel 😊

És az intelligencia vonzó. Legvonzóbb nálam.

Szóval nekem nagyon imponálnál 😊

2017. márc. 20. 15:12
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Sok kanos állat, pszhihomókust baxna 😂😂😂
2017. márc. 20. 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
mást nem lehet róla tudni csak hogy pszichológusnak tanul?
2017. márc. 20. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
15%

Nekem nincs bajom az okos nokkel, sot, pszichologussal viszont nem kezdenek, nem szeretnem ha analizalgatna :)

Mondjuk ha jo csaj lenne akkor biztosan bele tudnek szeretni egy negyedorara.

2017. márc. 20. 15:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem a munkjája fogja meghatározni a személyiségét. :) élő példa vagyok rá érdekel a pszichológia és retardált vagyok kb 😂
2017. márc. 20. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem, sőt pozitívum, hogy érdekli valami komoly téma.

Nekem épp egy olyan lány tetszik, akit ugyancsak érdekel a pszichológia.

2017. márc. 20. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Tudod, az semmit sem jelent, hogy hol tanul.

Inkább kérdezd meg tőle, hogy mi a véleménye a dolgokról.

Ajánlatos meghallgatni is. Ha jó képet szűr le, és nem ijeszt el ezek után sem, akkor nincs okod tartózkodni tőle.

2017. márc. 20. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!