Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire gáz leszolitó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gáz leszolitó kérdés lányok fiúkról?

Figyelt kérdés
Megállítom a lányt aki tetszik. Szia bocsi van egy perces? Megkérdezhetem hogy van barátod? (Nincs) jolvan teljesen őszinte leszek. Nagyon tetszesz nekem és most lesz a szülinapom a 18-dik és megfogadtam hogy aki a barátnőm lesz és segít elfujni a gyertyát azt örökké megtartom. Nem tudok egyáltalán csajozni és nem vagyok csajozós gép. Nincsen kedved beülni mondjuk a mekibe vagy valahová? Meghívlak.
2017. márc. 13. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

*tetszel

olyan szó nincs hogy tetszesz.

2017. márc. 13. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb de nem a legrosszabb. Próbáld meg mert ha nem akkor lehet hogy életed végéig bánni fogod! Sok sikert!
2017. márc. 13. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lánytól függ. Én nem mernék vadidegennel az utcán ismerkedni. Annyi rosszat hall az ember.

Eddig mindig társaságban ismerkedtem. Vagy buliban, rendezvényen, ahol nem egyedül voltam, esetleg az illetőnek meg nekem voltak már közös ismerőseink is, ha mi nem is ismertük egymást. Vagy már láttuk egymást többször.

2017. márc. 13. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Na jo oszinten, le is pontozhattok, de ez melyik lanynal valik be?..

Egyszeruen csak menj oda hozza beszelgetni, nem kellenek csajozos szovegek, azokat hagyd meg a hollywood-i filmeknek..

2017. márc. 13. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

azt örökké megtartom

WTF

2017. márc. 13. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeirntem a lányok 95%-a alapból lelépne, ha az az első kérdésed, hogy van-e barátja.

Illetve ha leszólítod, ne kérj sohasem elnézést, bocsánatot! Azzal már az elején elásod magad. Ahogy egy ismeretlen lányt sem szabad meghívni egyből kajálni.. Meg szerintem az "örökké megtartom" szöveg is elég taszító tud lenni egy ismeretlen embertől. Egy a lényeg, légy őszínte, és add magad. Menni fog;)

2017. márc. 13. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Utalhattok de...

Magamat ismerve: ha csak nem egy iszonyatosan alompasi jon oda, akkor a valaszom automatikusan valami olyasmo, hogy:

- van baratom bocsi.

- ne haragudj nem erek ra

- sietek, bocsi

Csakhogy ne keruljek magjara: a mindennapi eletben nen az alompasik tetszenek, de oszinten, te tenyleg elhiszed h be fog ez valni valakin?

2017. márc. 13. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezert kérdeztem meg
2017. márc. 13. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!