Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gáz leszolitó kérdés lányok fiúkról?
*tetszel
olyan szó nincs hogy tetszesz.
A lánytól függ. Én nem mernék vadidegennel az utcán ismerkedni. Annyi rosszat hall az ember.
Eddig mindig társaságban ismerkedtem. Vagy buliban, rendezvényen, ahol nem egyedül voltam, esetleg az illetőnek meg nekem voltak már közös ismerőseink is, ha mi nem is ismertük egymást. Vagy már láttuk egymást többször.
Na jo oszinten, le is pontozhattok, de ez melyik lanynal valik be?..
Egyszeruen csak menj oda hozza beszelgetni, nem kellenek csajozos szovegek, azokat hagyd meg a hollywood-i filmeknek..
Szeirntem a lányok 95%-a alapból lelépne, ha az az első kérdésed, hogy van-e barátja.
Illetve ha leszólítod, ne kérj sohasem elnézést, bocsánatot! Azzal már az elején elásod magad. Ahogy egy ismeretlen lányt sem szabad meghívni egyből kajálni.. Meg szerintem az "örökké megtartom" szöveg is elég taszító tud lenni egy ismeretlen embertől. Egy a lényeg, légy őszínte, és add magad. Menni fog;)
Utalhattok de...
Magamat ismerve: ha csak nem egy iszonyatosan alompasi jon oda, akkor a valaszom automatikusan valami olyasmo, hogy:
- van baratom bocsi.
- ne haragudj nem erek ra
- sietek, bocsi
Csakhogy ne keruljek magjara: a mindennapi eletben nen az alompasik tetszenek, de oszinten, te tenyleg elhiszed h be fog ez valni valakin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!