Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ölelget egy fiú, akkor tuti tetszem neki vagy csak ilyen fajta?
Van egy ismerosom es neki egy lany baratja. Komolyan mondom,ha nem ismernem oket, azt hinnem jarnak, pedig nem. Soha nem is jartak, a lanynak baratja van, a sracnak pedig a baratsaguk soran tobb baratnoje is volt. De allandoan olelgetik egymast.
A legtisztabb ha megkerdezed tole
Hááááát. Az előttem válaszolókból 1-2 aki meg mondta a frankót hogy ilyen fajta meg hogy kérdezd meg tőle stb. A többi aki így látatlanba mondja a dolgokat azok meg hát nem tudják hogy az emberi lélek hogy működik.
De mondok egy példát két létező de sarkosított példa.
1 vagyok én. Én nem szeretek emberekkel sehogysem érintkezni, a lányokat nem ölelgetem és inkább megtartom magamnak a privát szférámat. Azaz én nem ölelgetek senkit se fiút se lányt, max a barátnőmet.
2 van a legjobb barátom aki minden lányt ölelget "fogdos" és nem csak a lányokat hanem a fiúkat is. És mégsem akar semmit a barát nőitől.
Most ha a te barátod nem mutat semmi más jelet csak ölelget téged akkor nem hiszem hogy akarna valamit. Ha mindenki máshoz nem akar/mer/szokott érintkezni akkor akarhat valamit. De ha megkérdezed tőle hogy be jössz e neki akkor tudod meg igazából hogy mit akar.
Ilyen fajta nalunk is van egy fiu aki mindenkit olelget mer egyszeruen igy mutatja ki azt h orul neked stb.
De mindenki mas ha rajtad kivul mas lanyokat is sokszor olelget akkor ilyen
De ha csak veled leginkabb akkor az talan jelenthet vmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!