Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti vonzónak találjátok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti vonzónak találjátok, ha egy lány pici?

Figyelt kérdés
Én a magam 160cmmel nem tudom mit tegyek😅. Volt olyan srác, aki azt mondta sosem randizna velem,hiába vagyok jó fej, vicces és aranyos, de túl pici vagyok neki. Ez mindenkinél így van? 15L

2017. márc. 10. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
En eddig meg mindig velem egymagas lanyokba zugtam bele, de sokkal jobban orultem volna neki ha picik lettek volna mint Te. Meg sosem jartam kisebb lannyal ami fura mert en sem vagyok tul magas (174 cm).
2017. márc. 10. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hello.:).Hát én nem fiú vagyok,hanem egy 19éves lány,de gondoltam írok egy véleményt.

Én 157cm vagyok. Szóval még tőled is kisebb. De szerintem sok fiút nem zavar,higy alacsonyak vagyunk. Én is látom,ha valaki megfordul utánam. Megnéz magának. Tehát nem sok minden köthető a magassághoz. És a bf-em még tőlem is alacsonyabb mégis vőlegénye van,majusban esküvő!! Yesss! ✋🙌🙌

Szóval nem gond szerintem az alcsony termet. Na jó persze nem mondom,hogy 5cm-vel nem lenne jobb magasabbnak lenni. Mindenért nyújtózni kell mert nem érem el polc tetején ami van,ezért oda kell húznom egy széket,de amúgy semmi gond ha acsonyabbak vagyunk. :)

19L.

2017. márc. 10. 18:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Neme ezen múlik.

Én is 160 cm vagyok, és a barátom 197 cm...na erre varrjon gombot az a srác :D

2017. márc. 10. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy kicsi. Nekem már lehetne okom panaszkodni a 150 centimmel 15/L
2017. márc. 10. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Én csak az alacsony lányokra bukok :)
2017. márc. 11. 15:34
 16/17 anonim válasza:
175/F vagyok és rajongok az alacsonyabb, pici csajokért, attól viszont ki tudok borulni, ha valaki a "nálam" (alacsonyabb, stb) jelző helyett a parasztos-vidékies "tőlem"-et használja. :)
2018. nov. 13. 04:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Te még simán nőhetsz

Én 20 éves létemre vagyok 160cm :D

És életemben nem mondott nekem meg olyat srác, hogy a magasságom miatt nem jönne velem össze.

Most is van egy 183 cm magas párom és egy éve boldog párkapcsolatban vagyok vele ^^

(Nem a magasságon múlik ;) )

2018. nov. 13. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!