Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy gáz, ha nem mentem el az első randira, van még esélyem nála, többi lent?
"Szerintem egy második esély mindenkinek jár..."
Hát nem, pajti! Az élet nem számítógépes játék, itt a Ctrl+Z billentyűkombináció nem fog segíteni. Egy esélyed van, akkor kell jól csinálni.
Vedd ezt tanulópénznek, kérdező, és többé nem kövess el ilyen hibát. Az élet egyéb területein se, de csajjal szemben főleg ne!
Bizonybizony, a lany azert nem beszel veled, mert komolyan vett teged es komoly kapcsolatot akart toled. Valaki irta, hogy a lany orakig keszulodott es vart. Es bizony ez is igy van, valoszinuleg egy hettel elotte mar tok ideges volt es kb nem birt enni az izgalomtol. Minden mas programjat lemondta miattad, gondolom elotte valo nap koran lefekudt aludni hogy szep legyen masnap, lehet o is mehetett volna valahova, de miattad lemondta. Valoban nem egy eszveszejtoen nagy dolog amit csinaltal, ferfiak sokkal survabb dolgokat tesznek nokkel. Viszont,
ha a dolgok moge nezel, igen. A legtobb magara valamit is ado lany
olyan ferfira vagyik, aki megbizhato. Ez az EGY ki......ott dolog kell egy ferfiba! lehet sarmos, penzes, stb , ha megbizhatatlan. Es te pontosan bemutatkoztal ezzel neki. Nem vagy rossz ember, csak neked nem kellett elegge a lany, ennyi. Keszulhettel volna jobban erre a randira, gondolhattad volna, hovy ha nem is alszol el, legalabbis full masnapos leszel. Az egyetlen napon, amikor a legjobb formadat kellett volna hoznod. A lanyrol csak azt tudom mondani, hogy nagyon erett es okos. Sok no csak a 100. Ilyen alkalom utan jon ra, hogy ha gyszer balaki ezt megcsinalja veluk, azzal tobbe szoba nem kell allni. Azon a k...a szombaton mehetett volna valaki massal is randizni, olyannal, aki keszul a szombatra, es idoben megjelenik. Tiszteletlen voltal, jatszottal mas idejevel, es ezt senkinek sem tudod mar visszaadni. Mert minen egyes ilyen " a pasi nem jelentkezett idoben" szituacioban a nok elkezdenek gyartani mindenfele torteneteket, hihy biztos beteg, meghalt, baleset... nem tudom. Nem. Es tudod mit, nem is szamit, hogy miert nem jelentel meg. Mert a vegeredmeny akkor is csak annyi, hogy a lany ott ult egyedul azon a nyomorult szombat esten!!!
Jah, utolsó előttinek van igaza, bolond lenne normális nő 111-szer felhívni. Max. egy hívás, oszt cső, fa**om sem alázkodna meg, főleg nő létére.
Remélem, volt neki annyi esze, hogy tiltott es ignorált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!