Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Lent

Figyelt kérdés

Szóval 3 napja megismertem egy lányt munkahelyen, jól éreztük magunkat mindketten. Célozgatott rá hogy bejövök neki, aztán tegnap facebookon is.. Pl. hogy mi a programom valentin napra, ő a szüleivel lesz, meghívatta magát egy kávéra.. De munkaközben bejött a (volt??) barátja akivel beszélgettek egy darabig. Meg mondtam neki viccből hogy elveszem feleségül, és semmi jelet nem adott rá hogy lenne valakije.. Viszont ma mondott valamit hogy a testvére a barátjánál aludt, meg az ő barátjával valamit, amire már nem emlékszem..

Most akkor van pasija és full félreértettem, vagy a barátos dolgot érthettem félre?

2017. febr. 10. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:
És ezt miért tőlünk kérded IQ-bajnok?
2017. febr. 10. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
"Viszont ma mondott valamit hogy a testvére a barátjánál aludt, meg az ő barátjával valamit, amire már nem emlékszem.. " Emiatt elég hiányos a történet.
2017. febr. 10. 23:58
 3/3 anonim válasza:
ha neten mondta olvasd vissza és írd le a sztorit. Egyébként van esély rá hogy facér vagy sem-kellesz neki!
2017. febr. 11. 16:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!