Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikből lehetne valami komolyabb is?
Három fiú között vacillálok, mert mindegyikben van valami, ami bejön, viszont egyelőre még a szerelem közelében sem vagyok, és nem tudom, melyiknél lehetne talán több is idővel.
Az egyiket (több, mint 10 éve ismerem. Ő tökéletes lenne számomra kívül-belül is (talán azért mert róla mintáztam a pasi-ideálom). A baj vele az volt, hogy mikor megcsókolt nem éreztem semmit sem.
A másik rengeteget csajozik és a barátnői is megcsalta minden adandó alkalommal. Viszont egyszer szerelmes volt és akkor komolyan is vette a kapcsolatot, tehát nem megrögzött szemétláda. Eleinte csak a kémia volt meg vele, de aztán, ahogy kezdtem megismerni, rájöttem, hogy okos és érdekes is.
A harmadik a legbonyolultabb, mivel egyáltalán nem tudom behatárolni, mit is érzek. Azt tudom, hogy ha nem beszélünk/találkozunk, akkor nagyon hiányzik. Imádok vele lenni, és ilyen sokoldalú és összetett embert még sosem ismertem, és senkihez sem ragaszkodtam még ennyire. Többször is felmerült már , hogy együtt vagyunk-e, de nem is gondoltam rá így sosem. Csak most elbizonytalanodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!