Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A combfogdosás jelent valamit?
1 hónapja találkoztunk élőben először, sok barátunk közös. Viszont lassan 3 éve van barátnője. Latszik rajtam, hogy en nem olyan lány vagyok, szóval lefektetni nem fog csak úgy. Akkor meg miért írogat,stb...
(Én)17/l, a fiú 16
Elég furán fogalmaztál. Elöszőr is a combfogdosás lehet egy egy egyszerű baráti, hülyülés amikor valaki mondjuk nevetés közben rácsap a combodra játékosan, vagy megtámasztja magát vagy mittudom én, de megmondom őszintén én nemfogdosnám csakúgy simán egyik lány barátom combját se... Főleg ha barátnőm lenne!!! Ha viszont lenne simán lehet, ha úgy kívánnàm megtenném. Ez egy intimebb környék véleményem szerint... szóval, igen jelenthet valamit.
Vannak olyan ritka esetek, hogy valaki már a gyerekkori szerelmével marad élete végéig, de őszintét megvalva róla nemigazán hiszem, hamár jómagad is gyanítod...13 éves kora óta van együtt csajjal. Lehet új kiszemeltje van az emberednek.
Ha szerinted szorosabb kapcsolata volt azzal a lánnyal és már "minden megvolt". Tarts távolságot tőle bizonyos tekintetekben mindenképp. Az ilyenek, beteg hormonhajhászok akik semmit nemtudnak arról, hogy mi azaz igazi szerelem.
A tézisem valószínüleg helyes, de hibázhatok énis... ha magad is megakarsz győződni arról, hogy mi a fiúnak a szándéka, teszteld le. Kérdezd egy kicsit a kapcsolatáról...Hogy vagytok? Szeretitek még egymást? Aztán megkérdezheted, hogy mit gondol rólad...a lényeg, hogy legyél kreatív ebben a tekintetben. Provokáld egy kicsit érzelmileg. A válaszaiból a combfogdosásra is választ fogsz kapni. Ha egy kicsit túl jól megy a kikérdezés és félreérti a dolgot, mondhatod neki, hogy csak letesztelted mert furcsán viselkedett azt kész, ha meg gyanús a dolog, legalább tudni fogod a kérdésedre a választ.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit ittunk már mikor elkezdte markolaszni a combomat, viszont a fiú nagyon tetszik nekem. :( de sokan mondják, higy vigyázzak vele. :(
Tuti nem baráti volt, vagyis kitudja milyenek ezek a mai fiúk..:D
2# és. Baráti nem igen lehet....A csapás nem fogdosas, ha fogdosnak, simogatnak az már akar valamit, jelent valamit aki cselekszik, kezdeményez.
Szerintem.
Hány ilyen ember van ki bebiztositja magát és utána lép, nem tisztelem az ilyen embereket. :( szánalmas némelyik ember.
Ha nem vagyok boldog ott hagyom, legyek szingli és keresek mást.
De valakinek nem jó amiben van és mégis kihúza több hónapokig, akkar évekig is.
Lehetséges, hogy jobb vagy a mostani barátnőjénél! Akár dicséretnek is veheted!
Hogy valójában mi jár a fejében, azt mi nem tudhatjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!