Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy 14 éves fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy 14 éves fiú és egy 10 éves lány párkapcsolatáról?

Figyelt kérdés

Leginkább a korkülönbségre vonatkozik a kérdés, de minden véleményt szíven olvasok.

Megjegyzés: nekem ehhez semmilyen közöm nincs, nem vagyok az egyik személy sem.

A válaszokat Köszönöm.

#randi #szerelem #barátság #randizás #Korkülönbség. Tini
2017. febr. 5. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
A 10 éves gyerek még a pubertás előtt áll. Semmilyen látható női jellege nem alakult még ki. Gyakorlatilag egy gyerek. Sőt, mindenhogyan egy gyerek. Egy tizennégy éves kamasz srácnak nem a gyerekekhez kellene vonzódnia. Ha egy tizennyolc éves lánnyal akar összejönni, akkor azt mondom, az olyasmi megtörténik, na de hogy egy alsóssal?
2017. febr. 6. 01:36
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Egy 14 éves fiú a legyet is megdugná röptében. Az apró krumplit is, ha el nem gurulna. Neki nem 10, hanem 16 éves lány kellene. A 10 éves lány egyébként is babázzon.
2017. febr. 6. 15:35
 13/14 Borbás Gyula válasza:
66%
Szia!!! Romáknál úgy tudom,hogy ez elfogadott dolog.De legalább is nem csinálnak problémát belőle.Lehet,hogy rosszul tudom, akkor bocsi a tájékozatlanságomért. Szia.
2017. febr. 6. 18:12
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is így voltam vele, és elég furcsa így Visszanézni hogy én mit csinál 10-14 évesen és most mit csinálnak az ilyen korúak.

A sulimban van egy ilyen pár. Nem hiszem, hogy ilyen messzire elmennek mint a szexualitás, de mindenképp furcsa ahogy nyalják-falják egymást.

2017. febr. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!