Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzem meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Van egy lány az évfolyamba aki nagyon tetszik,szerintem én is bejövök neki de nem biztos!Ezelőtt még nem volt kapcsolatom.Hogyan hívjam el valahova vagy éppen hogyan ,,szerezzem meg"?

Légyszi irjatok tippeket,tanácsokat,előre is köszi.

2017. febr. 4. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Eltudnám ezt trollkodni meg minden, de inkább kioktatni, először is nem megszerezni kell egy lányt, hanem elnyerni a szívét, gyakorlatilag a kettő ugyanazt jelenti, csak az elsőben a nőt tárgyiasítod ami belőlük alapból unszimpátiát vált ki.

valami tudni lehet a lányról? hogy mit szeret? Nincs semmi kreatív ötleted? A régi cowboyos módszer is bevállhat, hogy fogod magad, felöltözől rendes ruhába és odamész udvarolni, nem szégyen ez, a kortársaid max furcsálják majd, de velük ne törődj, a lányok majd összesúgnak úgyis mögötted ha ezt megteszed, hogy miféle rendes fiúcska vagy.

gyakorlatilag megfelelő jó módorral, a humorod hozzá való korrigálásával és jó stílússal megkaphatod a kiszemeltedet.

2017. febr. 4. 23:19
 2/6 anonim válasza:

Próbálj mindig köszönni neki. Így majd ő is egy kicsit felfigyel rád.

Ha először nem is élőbe, de valahol kezdj el beszélni vele. Hogyha ráírsz akkor élőbe is merj vele ugyanúgy beszélni vele mint ahogy pl.face-n.

Probalkozz meg vicces lenni, de ne vidd tulzasba, nyerd el a bizalmát, mert meg kell bíznia benned. Utánna jön magától a többi 🙂🙂🙂

2017. febr. 4. 23:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Kosz a gyors valaszt.Bocsi hogy nem fejeztem ki magam pontosan,mar kicsit faradt vagyok :D A cowboyos cuccrol privibe irnal nekem bovebben?
2017. febr. 4. 23:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Masodiknak is koszi!
2017. febr. 4. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?:D
2017. febr. 4. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor elmegy előtted akkor boklaszd ki és gyorsan fogd meg.Tuti hálás lesz
2017. febr. 9. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!