Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kezdjem meg a beszélgetést?
Régebben egy buszon utaztam reggelente egy lánnyal aki nagyon megtetszett de mire észbekaptam már más busszal járt. Rátaláltam Instagramon elkezdtem követni és hát egy év alatt csak nem múlt el ez az érzés Úgyhogy eldöntöttem bejelölöm Facebookon és elhívom találkozni. Vissza is jelölt azzal nem volt baj, viszont amint megláttam hogy visszaigazolt elment ez a szarni bele mi lesz felfogásom és nem tudom mit mondjak neki. Rögtön nem feltétlen akarnám elhívni mert hát csak egy idegen vagyok nem valószínű hogy eljönne, viszont nem tudok mit kitalálni hogy mivel kellene indítanom a beszélgetést. Ha már beindult utána a válaszaiból Úgyis tudok másik témát indítani szerintem, de ez az elkezdés nekem sok.
17f , 15l
sucer le vin?
Ha így kezded, garantált a siker. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!