Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem a beszélgetést?
Van egy lány akivel egy iskolába járunk és ugyan azzal a vonattal megyünk de még nem beszéltünk. Szeretném elhívni randira. Az addig megvan hogy oda megyek köszönök. De utána miről beszéljek ? Persze vannak témák de úgy kezdeni a beszélgetést hogy "milyen zenéket szeretsz?" kicsit furcsa lenne.
16/f 17/l
Háááááááááááát szerintem ez a helyzettől függ :D.. Ha valami gátlás van benned, hogy kezdeményezz, akkor ütközzetek össze és aztán kérj elnézést segítsd fel a földről ha elesett vagy vedd fel a cucaid ( habár ez a minimum :D) Nah aztán megkérded, jogy jééééh téged már sokszot láttalak erre felé :D.. Aztán meg csak tudsz beszélni nem? Mondhatod neki azt is, hogy tényleg nagyon sajnálod és szívessen meghívnád egy vacsorára, ahol bebiznyítod, hogy komolyan gondolod a bocsánat kérést :D valószínüleg elfogadja, hisezn ingyen vacsi kinek nem kell? :D Nah és ott már tudsz beszélni nem? :D
17F
ha vannak témáid fel is lehet őket vezetni nem bumm bele a közepébe pl
-Szia
-Helo..
-Leülhetek melléd?
-Igen (király vagy)/Nem (paraszt vagy...és ez olyan szerintem, hogy szia:) helo bocsi de van barátom)
-(ha igen)Mit csinálsz?
-1.fb 2.zenét hallgatok 3.messenger
-1.olyan király dolgot láttam/ egy hülyét aki épp live-olt 2.Milyen zenét? 3. pl.vicces sztori amikor messengereztél vagy bármi érdekes
Nem tudom nekem bejött már :D Persze nem vonaton, hanem különfélébb helyeken :D de nem muszáj vacsi.. Hívd meg egy fagyira, hogy ezzel fejezd ki a sajnálatodat :D Értékelni fogja valószínűleg :D
#1-es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!