Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichopata lettem a kudarcoktól?
Dióhéjban: 17 éves vagyok, nem vagyok ronda, csak egy tutyi-mutyi (ha lányokról van szó), akinek nincs barátnője, de már szexuálisan érett. A ma este éppen jövök haza, mikor megláttam egy nőt egyedül gyalogolni egy sötét utcában, és nem tudom, hogy honnan jött az elhatározás, de hirtelen beindult nálam valami, elkezdtem követni, és már el is terveztem, hogy leszólítom, hátha van kedve egy éjszakai kényeztetésre. Elkezdem követni, valami durva mosoly ült ki az arcomra, és mint valami vadász, aki épp a prédáját próbálja becserkészni. Már az is megfordult a fejemben, hogyha nemet mond, akkor erővel veszem el ami kell.
Aztán hirtelen megálltam, felráztam magam, megfordultam és hazajöttem. Nem tudom ez mi a franc volt. Vezetett valami, mint a ragadozót a vér szaga.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!