Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első találkozás egy fiúval....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás egy fiúval. Miket kerüljek el?

Figyelt kérdés

Nem rég megismerkedtem az interneten egy fiúval, akiről kiderült, hogy egy városban lakunk. Sok közös ismerősünk van a valóéletben is. Most szombatra megbeszélünk egy találkozót.(tó közelben)

És nagyon izgulok már most, hogy nem fogok neki tetszeni. A személyiségünk nagyon különbözik, semmi közös nincs bennünk. Mind a ketten 13 évesek vagyunk. Tudom, hogy 13évesen a dogákon kéne idegeskednem, és nem ezen, de hát ez már 2017. Megértem azokat akik így gondolják, de kérlek titeket, ne itt fejtsétek ki a véleményeteket.

Szóval a kérdés, hogy milyen témákról beszélgessünk?

Bármilyen dolgot írhattok, ami a hasznomra lehet. Előre is köszönöm mindenkinek.:)

2017. jan. 26. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A hobbi téma jó tud lenni! Vagy hogy miket szerettek. Az a baj hogy nálam a témákat a helyzet hozza. Nem szoktam és nem is tudok előre témákkal készülni mivel amikor beszélgetek egy lánnyal akkor ugranak be dolgok amikről lehet vele beszélni
2017. jan. 26. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt kerüld el, hogy olyan helyen találkoztok, ahol kevesen vannak rajtatok kívül.
2017. jan. 26. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se a legjobb ötlet a tavas dolog. Ha a srác mondta, előfordulhat, hogy már a szexuális túlfűtöttség tette ilyen izgő-buzgó természetpártivá, de hát nem ismerem.

Azonban sokkal célszerűbb először olyan helyre mennetek, ahol látod, hogyan viselkedik másokkal, mit gondol róluk. Sokkal több lehetőséget nyújt a randi, mert nem tücskök ciripelésére kell reagálnotok, vagy az időjárásról beszélgetnetek.

Hagyd hogy ő is kérdezzen, és te is olyanokat kérdezz tőle, amit te is szeretnél. Ne légy gyáva valamit nem megkérdezni. Szerintem semmilyen kérdéssel/válasszal nem rontasz el semmit, csak kiderül hogy nem passzoltok össze. Az nem a világvége.

20f

2017. jan. 26. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

2. az tökéletes, mivel hogy idegenek mennek melletted akkor nem tudsz túl őszinte lenni, bizonyos dolgokról nem fogsz beszélni, jó az ha ketten vannak.. És ne kerülj el semmit, add önmagad:D

18/f

2017. jan. 26. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Fingást például.
2017. jan. 26. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Fülpucolást
2017. jan. 26. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne a fiút
2017. jan. 26. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.!:)

Igazából akartam vinni magammal valakit, de azt mondta, hogy kettesben szeretne lenni.

Meg kicsit durva dolgokat kérdezgetett, ugyhogy én bedugom az egyik barátnőmet a bokorba. Eléggé tapadós, és nem tudnám leszedni magamról.

2017. jan. 26. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!