Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek, ha így rátok írna valaki?
Figyelt kérdés
Szóval ezt a tanévet már egy másik városban kezdtem. Az előző sulimban volt egy fiú, aki nagyon szimpatikus volt, párszor beszélgettünk, baráti körünkön belül találkoztunk. Nem sokára lesz a szülinapja, és arra gondoltam, hogy ráírnék, megköszönteném, majd mikor visszaírt megkérdezném, hogy lenne-e kedve esetleg találkozni valamikor?:) Nyár óta nem is láttam, nem tudom, hogy van-e barátnője (de nem is feltétlen randinak szánnám). Mit reagálnátok? Előre is köszönöm! :)2017. jan. 12. 23:10
2/6 anonim válasza:
Tökéletes alkalom ismerkedni. Nyugodtan hívd el. Örülnénk neki. 18/f
3/6 Virágvagyok válasza:
Szerintem ez a megfelelő alkalom arra, hogy barátkozz/"ismerkedj"! ;) Viszont nagyon gondold át, mert ha nem szeretne találkozni veled, vagy nem ír vissza, esetleg kifogásokkal áll elő, akkor nem szabad össze zuhannod! Nem ér annyit egy fiú!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) El fogom hívni
2017. jan. 13. 18:43
5/6 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy csak csettintenem kell neked, ettől leértékelődnél a szemembe, mert nő létedre te hajtottál rám, és max hülyítenének...A férfi agya ilyen...
6/6 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény, bár általánosítani hülyeség.
2017. jan. 14. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!