Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? 14F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 14F

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban.Eléggé jóba vagyunk.Tetszik nekem és szerintem én is neki.Még a téli szünetelején megbeszéltük hogy megnézünk egy filmet nála.Ez pont karácsonykor volt így nem volt idönk.Ma újra felhozta a témát.Nem tudom hogy nála nézzünk filmet mert hogy romantikusabb vagy hívjam el moziba.Gondoltam arra is hogy elhívom ebédelni valahová és utána nézük meg a filmet.

Van valami ötletetek?

2017. jan. 17. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Első randin sosem mozi, inkább nála, vagy nálad nézzetek filmet. Nem tudom az ebédelős kérdésre a választ, igazából fogalmam sincs.
2017. jan. 17. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Náluk nem jó, ott van jövendőbeli anyós, após. #1 mi baj van a mozival?
2017. jan. 17. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Első randin mindig megismered a másikat, és valljuk be, egy sötét szoba, ahol csendben kell lenned, hogy ne zavard a többieket, nem a legmegfelelőbb. Miután már megvan az alap, hogy csak beszélgettek, meg filmet néztek, vagy sétáltok, vagy fagyiztok, vagy mit tudom én, hogy elvagytok egymás társaságában, akkor már lehet mozizni is. Első randin is megteheted, nincs olyan szabály, hogy nem, viszont ha az lenne az első, alkalom, hogy együtt töltötök egy kis időt "kettesben" (a moziban ugye többen is vannak, de most ezt inkább értem úgy, a másik miatt ültök ott) akkor nem a legcélratörőbb csendben végigülni 1,5 órát, aztán "tök jó volt, persze-persze, viszlát" és azzal maradtál mint ezelőtt.
2017. jan. 18. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!