Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyks lanyok! Miert vagytok hangok?
Mar jo par lannyal beszeltem innen es mind hang volt eddig 2 kivetelevel.
Jatszak hogy ok a kiveteles szent lanykak de csak ido kerdese es elojon a flegmasag... vagy a masik hogy egyik pillanattol kezdve mar nem is ir (az uzenetrt sem latja), vagy ha talira kerul a sor csak a kifogasok jonnek...
1 lany volt aki mindent amit leirt be is tartott.
Es egy masik akivel igaz nem tudtunk volna talalkozni de mai napig baratom.
A tobbi viszont beijed a talitol, pedig neten nagy szajhos.
Esetleg megszunik letezni.
Vag teljesen mas mint amit ir.
Csak jatszak magukat :/
Tudom nem irtam az osszes lannyal itt de 10 bol nezve 2 volt olyan akivel volt is ertelme foglalkozni, a tobbi idopocseklas.
Mi ertelme hazudni anonim?
Hol vannak a komoly lanyok?
Ez ugyan úgy fiúk terén is igaz, és aki találkozni akar annak a fele csak dugni szeretne. Szóval ezt ugyan úgy fel lehetne tenni a fiúkra nézve is.
Én például nem a hauzudozós/eltünős kategória vagyok mégis mindig ezt tapasztalom.
Szerintem itt mindenki lehet oszinte a masikkal. Ha valaki dugas celjabol ir ra a masikra akkor ne udvaroljon neki ha nem irja le, valoszinuleg ha nemet mond akkor is nemet mond majd ha 2 napig hulyited neten :D
En nem szex celjabol beszelgettem veluk, segitseget kertek.
Volt aki smarolni szeretett volna gyakorlas celjabol, volt akinek az ismerkessel voltak bajai es tanacsokat kert, mit tegyen mit ne es hogyan stb o kerte a talit es megszunt letezni par nap utan.
Volt meg par hang aki csak neten volt nagymeno...
Remelem talalok meg olyat akinek ugyan olyan bator szemelyesen is mint neten :)
Ezt tapasztaltam mar en is,viszont minden bizonnyal igy van a toketlen fiuknal is.
#1 tali szemelyesen?en sem vagyok az eltunos kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!