Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jövő héten átjön hozzám és hogy tudnátok e segíteni hogy mit csinaljunk?
Figyelt kérdés
Jövő hétig van időm kitalálni hogy mit csinaljunk...van egy-két ötletem de a segítségeteket kérem, mert szeretném h jól sikerüljön.
előre is köszi!
2017. jan. 14. 18:02
1/8 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?
Hány évesek vagytok?
2/8 A kérdező kommentje:
5-6 hónapja
14 ő meg 13
2017. jan. 14. 18:26
3/8 anonim válasza:
Nézzetek filmet(horrort például)
Játszatok videójátékkal egymás ellen(pl Mortal Kombat)
Ha koránn megy hozzátok akkor elmehetnétek sétálni/bandázni ahogy tetszik vagy hasonló.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mikor jön át és, hogy miket szeret. Inkább írd le a te ötleteidet elősször. :D
5/8 anonim válasza:
Film jo otlet nezzetek vagy horrort vagy romantikus filmet( Lol, utolso dal)
Rendeljetek kajat vagy csinaljatok egyutt kozben tudtok hulyeskedni
6/8 anonim válasza:
Be akartam írni ide az egyértelműt, de megláttam hogy picik még.
Én is azt tanácsolom, mint az előttem levők.
7/8 A kérdező kommentje:
Jó ötleteket hoztatok köszönöm ?)
2017. jan. 14. 22:05
8/8 A kérdező kommentje:
;)
ezt akartam XDD
2017. jan. 14. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!