Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miert van ez igy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert van ez igy?

Figyelt kérdés
Eddig egy sracot 10evig szerettem (viszonzatlan) es most vegre szenvedis eveim utan talaltam vegre valakit akivel elfelejtetthetem. Mindenki azt nondta, hogy tetszem neki. Ediig amugy hihetetlenul romantikus tipus voltam. Allandoan bogtem minden kis nyalas dolgon. Most pedig, ha egy romantikus filmet nezek, csak az amator szereploket latom es mar semmi nem erdekel. Mi lett velem?

2017. jan. 13. 21:52
 1/4 A kérdező kommentje:
*szenvedős
2017. jan. 13. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirás miatt...
2017. jan. 13. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Te mindenhol ilyen ritka szar válaszokat adsz? Oh kitalálom trollkodsz és ez hú de jó.

Vagy neked is ritka szar az életed ezért ilyen válaszokat is adsz..áhh

A válasz pedig az hogy változol ahogy mindenki más is:)

2017. jan. 13. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy pasinak tartasz. Nem tudom milyen érzés de nem is akarom megtudni.

Szval az életed ritka szar és szeretsz kötekedni. Pacsi én is..szivi:*

2017. jan. 13. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!