Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ezért szakítanátok a barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Már 8 hónapja vagyunk együtt, ès vèletlen felgyújtottam a ruhásszekrènyèt. :@ Miután a tüzet eloltotta, jöttek a szülei, èn meg pár szó után hazamentem. Azóta kikapcsoltam a mobilom, ès nem beszèltünk(16h)2017. jan. 3. 16:12
1/4 okosóra válasza:
Ha veleten volt es nem szant szandekkal gyujtottad fel a szekrenyt nem haraguznek ha direkt akkor tuti hogy dobnalak
2/4 anonim válasza:
hát amit az első mondott kb annyi kiegészítéssel hogy feltételezem nem direkt gyujtottad fel csak szerencsétlen vagy xD nekem sokkal jobban szúrná a szememet hogy nem vállalod fel és menekülsz előle...igenis be kell ismerni ha elrontunk valamit...meg nem lehet elérni utána ne szórakozz velem...ez az ami sokkal nagyobb problémát okozna és biztos hogy veszekedés lenne belőle...
3/4 anonim válasza:
Én nem dobnálak de eléggé haragudnék.
4/4 A kérdező kommentje:
Együtt maradtunk:)
2018. jan. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!