Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találkozzak egy fiúval? (13l)
Már nagyon régóta beszélgetünk üzenetben és ügyesen egymasba szerettünk!! Mivel más városba él mint én ezért nem tudunk minden nap találkozni!! Szeretnék vele és ő is velem!! De mikor van itt az ideje?? És kicsit izgulok is milyen lenne!!
Idióta válaszokat nem kérek!!
Ha nagyon messze laktok egymástól, nemfog összejönni és csak szenvedés lenne, hogy egy olyan embert szeretsz akivel pl.: jó ha havonta egyszer találkozol.
Amikor először találkoztok élőben hülye pillanat lesz. Nemfogjátok tudni mit mondjatok, de csak mondani kell, mert rosszat úgysem tudsz mondani bármiről beszélhetsz vele.
Ja és ha neten ismerted meg és még nem találkoztál vele, biztosra mennék hogy tényleg ő e az, nemcsak szórakozik e valaki velem vagy rosszab, mert küldözget képet magáról azt bárki bármilyen oldalról letölthet más képeit .
Nem élünk egymástól nagyon messze!! És tudom hogy ő az mert mar facetime is volt!!
Várom még a válaszokat!😉
Nem értem a korombelieket..(most ezt inkább nem fejtem ki) egyébként egy távkapcsolat ha nagyon ritkán tudtok találkozni akkor nem működhet, de ha hétvégenkét össze tudtok hozni egy-egy találkozót akkor oké.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!