Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mikor találkozzak egy fiúval?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor találkozzak egy fiúval? (13l)

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta beszélgetünk üzenetben és ügyesen egymasba szerettünk!! Mivel más városba él mint én ezért nem tudunk minden nap találkozni!! Szeretnék vele és ő is velem!! De mikor van itt az ideje?? És kicsit izgulok is milyen lenne!!

Idióta válaszokat nem kérek!!

#Találkozás/randizás
2017. jan. 2. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Elérkezett az ideje. Hétvégén összehozhatjátok. De ha nagyon messze éltek egymástól, nem fog működni.
2017. jan. 2. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon messze laktok egymástól, nemfog összejönni és csak szenvedés lenne, hogy egy olyan embert szeretsz akivel pl.: jó ha havonta egyszer találkozol.

Amikor először találkoztok élőben hülye pillanat lesz. Nemfogjátok tudni mit mondjatok, de csak mondani kell, mert rosszat úgysem tudsz mondani bármiről beszélhetsz vele.

Ja és ha neten ismerted meg és még nem találkoztál vele, biztosra mennék hogy tényleg ő e az, nemcsak szórakozik e valaki velem vagy rosszab, mert küldözget képet magáról azt bárki bármilyen oldalról letölthet más képeit .

2017. jan. 2. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem élünk egymástól nagyon messze!! És tudom hogy ő az mert mar facetime is volt!!

Várom még a válaszokat!😉

2017. jan. 2. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
13 évesen barbizz, ne a pasizáson járjon az eszed!
2017. jan. 2. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as leszarom mit mondasz nem elso kapcsi!!
2017. jan. 2. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
És erre büszke vagy? 13 évesen több pasid volt,mint nekem 24 évesen. Ribizli
2017. jan. 2. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
13 évesen még messziről került el a fiúkat..
2017. jan. 2. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a korombelieket..(most ezt inkább nem fejtem ki) egyébként egy távkapcsolat ha nagyon ritkán tudtok találkozni akkor nem működhet, de ha hétvégenkét össze tudtok hozni egy-egy találkozót akkor oké.

11/L

2017. jan. 3. 02:26
 9/9 David134 ***** válasza:
Már abból a válaszodból hogy " nem az első kapcsi" le tudom következtetni a kis tini p i c s a énedet.
2017. jan. 3. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!