Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
Lassan 1honapja vagyunk egyutt a baratommal
de közbe meg bulizni jar
de hh?
ő19/f
en 16/l
2016. dec. 29. 14:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy elsétál oda és ott tartozkod ilyen bulihelyszíneken.. Amúgy nem szabadakaratából teszi ezt, mert megfenyegettem őt is, neki is levágom a micsodáját, ha nem megy bulizni.
17f
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon jó volt 1-es. 👈👏👏
Hát nem kötheted magad mellé. Ha nem csajozik akkor nem kell féltékenykedni.
3/4 anonim válasza:
Miért, ha van barátnője, akkor már nem lehet élete?
Vagy miért zavar téged, ha bulizik?
4/4 Ez most komoly? válasza:
Szerintem ez nagyon súlyos baj. Egy fiú soha nem bulizhat ha barátnője van. Egyetlen lehetséges megoldás van, mégpedig hogy egy barnára festett kétméteres őzlábgombát dörzsölsz egy hűtőszekrény hátuljához, majd körültekered rókaprémmel. Aztán napos csibékkel tömöd téli a hűtőt és naponta kétszer megmutatod a fiúnak. Ez az ősi vudu rítus garantáltan távol fogja tartani a buliktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!