Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék magam mellé végre egy rendes lányt? Létezik egyáltalán olyan?
24 éves vagyok, de sajnos a párkeresésben borzasztó szerencsétlen. Nem találok olyan lányt, aki rendes, kedves, gondoskodó, meg toleráns is és valóban szeretne szerelmes lenni és nem csak szórakozik és kihasznál másokat.
Most ez az oldal eszembe jutott, körülbelül végső elkeseredés, de hát ahogy Ollivander mondta a Harry Potter első részében; "Miért ne lehetne..."
Ha van rendes lány, akár privit is írhatna, azt mutatunk egymásnak képet, ilyesmi.
Ha létezik lány, aki hasonlóan ugyanígy van, hogy jó lenne már egy rendes pár. Írhatna.
Úgy hogy tippeket kérsz emberektől, nyitott szemmel jársz és próbálkozol.
18/L
Idővel "megtalálja a zsák a foltját."
Azaz biztos eljön az,aki hozzád való.
Ha nyitott szemmel jársz,mersz nyitni az emberek felé,akkor a lányok is könnyebben megtalálnak.
Én ugyanígy vagyok csak lányként.
Más nincs, tényleg csak nyitott(abb)nak kell lenni és ne keseredj el. Ahogy én látom, a probléma az, hogy a fiúk nem mernek megszólítani. Bár ha veled ilyen téren nincs gond, akkor tényleg csak nem jó helyen voltál eddig. Én pl normálisnak tartom magam:D, járunk mondjuk kávézni, pizzázni, sétálni, vásárolni, de nem olyan a baráti köröm, hogy minden pénteken hányásig isszuk magunkat, ilyen helyeken nincsenek többségben a normális lányok.
(Pesten tanulok,szóval tudom hogy Pest elég nagy ahhoz, hogy legalább néhány normális lány kell hogy legyen:D)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!