Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok! Miért imádjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Miért imádjátok ha egy pasi szemétkedik veletek?

Figyelt kérdés

Ha valaki kedves azt általában elhajtjátok, aki meg egy paraszt veletek, arra egyből ráizgultok. Ennek mi az oka? Ilyen unalmasak a rendes srácok?

(Muszáj ideírnom azt az hülye 'tisztelet a kivételnek' f_szságot, mert még én leszek leszólva hogy általánosítok, hiszen a sok ostobának úgy sem lesz egyértelmű, hogy a kérdés azokra vonatkozik, akik ezt csinálják, nem pedig minden egyes emberre a planétán)

2016. dec. 20. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok neha..es igazabol fogalmam sincs...mert imadom ha egy fiu nagyon aranyos es cuki velem, de az mindig csak annak a kovetkezmenye, hogy elotte paraszt volt
2016. dec. 20. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem unalmasok, talán rossz lányokat keresel, náluk ez úgy működik, hogy a kedves srácok biztos akarnak valamit, akkor az unalmas, aki meg szemét azt meg meg kell hódítani. És addig szenvednek, ameddig fel nem keltik a srác érdeklődését.

Én kifejezetten örülnék egy kedves törödő srácnak.

21/L

2016. dec. 20. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, én eddig mindig kedvesen próbálkoztam. Mondom kipróbálom már a másik végletet. Erre mikor úgy csináltam megint elhajtottak, hogy egy bunkó f a s z vagyok. Úgyhogy én már nem tudom mi van. :D
2016. dec. 20. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Mert a kedvesség annak a jele, hogy a lányt értékesebbnek érzi a fiú, tehát alacsony státuszú.

Ha bunkóznak a lánnyal, illetve semmibe veszik, az annak a jele, hogy a lányt nem tekinti értékesnek a fiú. Ez pedig a magas státuszú fiú megkülönböztető jegye.

A lányok ezt sosem gondolják végig így, de így vannak összerakva "belül", ezért tartják vonzónak ha nem szolgálod ki őket.

És ennek mi az oka? Evolúció.

2016. dec. 20. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát én spec utálom ha valaki szemétkedik bár általában nem nagyon akad olyan , mert elküldöm mielőtt belelendülne.

Szerintem az olyan lányoknak csak azért jönnek be azok a srácok , mert azoknak a srácoknak van elég nagy arcuk és elhitetik a lányokkal ,hogy van mire. A sok hülye meg beveszi. Hidd el aki normális , értékeli a kedvességet.

De nem jó ha a kedves emberből papucs lesz , na azt senki sem szereti.

2016. dec. 20. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Utálom az ilyen srácokat, legszívesebben lecsapnám őket egy péklapáttal :'D

15/L

2016. dec. 20. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Arany középút is létezik szerintem, bár nem mindig jön össze ,de azért van. Tapasztalat alapján, meg van az átmenet a teljesen kedves és a talaj bunkó között.

Részletekért írj privátot... :D

2016. dec. 20. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Osztom a #7-est. Ne bunkó legyen, hanem partner az ökörködésekben...
2016. dec. 21. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Valahogy ez velem nem így van. Én pl olyam srácot szeretek, aki nem az a nagyon kedves (már abban a rossz értelemben, hogy nyálas) de mégis szeretve érzem magam mellette. A bunkó srácoktól azonban kiráz a hideg. Az egyik barátnőmnek folyton az Ilyen srácok kellenek, de ő maga sem tudja miért. És most szenved miattuk, pedig nagyon jó csaj.

17/l

2016. dec. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!