Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Nektek mennyi a maximum korhatár ami még belefér?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?2016. dec. 20. 13:41
21/59 anonim válasza:
Nem az számít, hogy milyen idős vagy hanem, hogy mennyinek nézel ki!
12es meg jó nagy világi baromságot mondott, milyen értelmi különbség drága?? idióták mindenhol vannak, lányok között is van 17 éves idióta.. Max testileg lehetsz érettebb lány létedre, de ilyen nézőponttal szerintem hanyagold a 20 felettieket, mert kinvetnek téged a fa*zba.
22/59 anonim válasza:
17 éves vagyok és nekem a 19-25 az ideális :)
23/59 anonim válasza:
14 vagyok és a max kor nálam 17. Az elsőt már jópáran lebasz ták, de igazuk volt! Egy 14 éves egy 30+ férfival? Könyörgöm, az apja lehetne!
24/59 anonim válasza:
Ha egy 30+-osnak 14 éves gyereke van, annak is csak gratulálni tudok...
27/59 anonim válasza:
15 vagyok és 16-17 év max 18 :)
28/59 anonim válasza:
#10 nyugi attól még hogy 24 éves vagy kaphatsz mivel a mai tiniknél már nem számít hogy a pasi hány éves ezek össze jönnek 28 évessel is..persze vannak kivételek!
29/59 anonim válasza:
18 vagyok. Nekem max 4 év még belefér.. a többi már nemnagyon :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!