Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Nektek mennyi a maximum korhatár ami még belefér?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?2016. dec. 20. 13:41
11/59 anonim válasza:
14 vagyok és max 19évessel jönnék össze
12/59 anonim válasza:
17L
ahogy az első írta 18 fölött minél öregebb és pénzesebb :P
dehogy is :D
mivel majdnem 18 vagyok ezért értelmi szint miatt min 21-22 éves férfi, 25 évessel gáz lenne hazamenni
viszont udvarolt már egy fiatal harmincas pasi is, de az már perverz lenne :)
13/59 anonim válasza:
#10 whaaaat?:D tinip!?&nci, kezdjük ott hogy miért kár
24 évesen miért kell neked olyan
és miért ne 'kaphatnál'
im very curious ;)
15/59 anonim válasza:
16 vagyok. max 19-20 de a 20 már kicsit sok. Szóval számomra 2-3 év az ideális korkülönbség per pill.
16/59 anonim válasza:
#12 azt sajnálom. Mert nem gondoltam komolyan a 18 évesekre vonatkozót. De az első részét komolyan gondoltam és tartom ahoz magam hogy igaz.
17/59 anonim válasza:
Legtöbbször először kezdek szimpatizálni valakivel, utána beszélgetünk, és csak később derül ki a kora. Plussz 10 év könnyedén beleférne, ha egy hullámhosszon vagyunk, afelett már erősen elgondolkoznék. (Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a harmincas férfiak a legvonzóbbak, de a szexen kívül más dolgok kétlem, hogy működnének.) 17/L
18/59 anonim válasza:
Én 17, hamarosan 18 éves vagyok. Ha most körülnéznék a környezetemben (osztálytársak, ismerősök), akkor azt mondanám, hogy inkább idősebb fiúval jönnék össze mert a legtöbb korombeli fiú még gyerekes és nem egy normális, komoly kapcsolatot szeretnének, hanem még az a fontos nekik, hogy tudjanak villogni a haverok előtt a barátnővel, nem tisztelik a lányokat és csak arra hajtanak, hogy minél korábban az ágyba vigyék őket. Természetesen biztosan vannak kivételek, valamint az idősebbek között is létezik olyan, aki így gondolkodik. Én talán maximum 22 éves sráccal tudnám elképzelni magamat, de ennél idősebbel nem igazán.
19/59 anonim válasza:
17 eves vagyok par nap mulva 18. Kedves elso valaszolo.. Nem nem erdekel a parom penze, es nem szeretnek ossze jonni egy 30+ evessel sem. Hogy a kérdésre is valaszoljak, minimum 20 max 24 evessel jonnek ossze.:) veluk talaltam meg a leginkabb a kozos nevezot. Veluk erzem jol magam. Mar nem gyerekesek de meg nem is olyan komolyak nincs kapuzarasi panikuk stb. Szoval szamomra a 20-tol 24-ig az idealis.:)
20/59 anonim válasza:
16 vagyok, nálam a korhatár 16-21 között van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!