Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon félek- izgulok!
Figyelt kérdés
A barátommal megbeszéltük hogy el megyünk a szünetben moziba! Edig oké de hogy az ő szülei vinnének fel minket! (Szerintem ő nem akar az enyemel-fél) még nem mutatott be nekik, egy párszor már láttam őket de enyi! Nagyon félek hogy mi lesz! Félek a szüleitől egy kicsit! Álitólag a szülei szeretnek engem de ez nen 100%2016. dec. 17. 23:58
1/3 anonim válasza:
Hát, nemhiszem h a srác szüleinek bármi kivetnivalója is lenne veled :) , Nem kell félned, ne aggódj, a srácnak több félnie valója van sztem apád haragjától ha bármit is eltol veled kapcsolatban :)
Nyugiiiii :) semmi baj nem lesz :)
2/3 anonim válasza:
a legnagyobb hülyeség attol felni hogy szeretnek e a szülők... engem első barátnőm apja kifejezetten rühellt másik lánynak az anyja nem bírt szerintem xd de elfogadtak az a fontos és biztosan ők is el fognak fogadni téged :)
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben a barátom az is mindta hogy kufejezetten jónak találják hogy járunk....
Amúgy 14/L
2016. dec. 18. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!