Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/lányok egyaránt. Nálatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok egyaránt. Nálatok zavar ha a párotok dohányzik? (Lányok nálatok kizáró ok a dohányzás? ) Kort is légyszi.

Figyelt kérdés

2016. dec. 7. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

mondjuk ide nyilván azok írnak,akiknek igen.

egyébként nekem is.utálom,hogyha valaki bűzlik a cigiszagtól.

nincs barátnőm,de bulikban volt dolgom kb láncdohányos hölgyekkel,és rohadt zavaró volt(még úgy is,hogy enyhén illuminált voltam:D ) 19/f

2016. dec. 7. 19:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok pedig fiú vagyok :P
2016. dec. 7. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha doanyozna tobbe nem smarolnank

F/18

2016. dec. 7. 20:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. Nem az anyja vagyok, hogy megmondjam mit csináljon. A cigifüst illatát pedig szeretem. Amikor elkezdtem serdülni olyan közegben szocializálódtam, ahol majdnem mindenki dohányos volt, valahogy még nosztalgikus, ismerős érzés is, ha egy csapat ember dohányzik körülöttem.

A dohányos szájszag persze zavar, de emiatt nem fogok leírni valakit, akit egyébként vonzónak találok és jól kijövünk.

17/L

2016. dec. 7. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:

A kiszemeltem is dohányzik, hát nem örülök neki, mert egyrészt károsítja magát vele, másokat is, büdös tőle a szája, a kabátja, ingje, stb.

De nem kizáró ok, mert ha iszok, akkor én is cigizem, tehát nem kizáró ok, nyilván, ha valakinek már sárga tőle a foga, meg az ujjai az már undorító és taszít.

/L

2016. dec. 7. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
nem jönnék össze drogossal. :)
2016. dec. 9. 07:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Milyen drogos te idiota? Tudjal mar kulonbseget tenni, ez nem tudatmodosito...karosnak karos, de nem KABITOszer te majom.
2016. dec. 9. 12:19
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Kedves retardált, talán tisztában kéne lenned alapfogalmakkal, mint pl. drog. ;) Aztán esetleg járhatna az a büdös pofád.
2016. dec. 9. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem. Igazából mindenkinek van valami, amiért elkezdte. Régen utáltam mindenkit aki dohányzott, aztán történt velem egy dolog, ami miatt én is rákaptam alkalomadtán. Tehát egyáltalán nem zavarna, mert őt szeretném és nem a rossz szokásait
2016. dec. 18. 12:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálam kizárt dolog hogy bagóssal kezdjek.

Én még csak nem is próbáltam, és úgy, hogy anyukám dohányzik, apám pár éve leszokott, tesóm is régen dohányzott de már nem, nagyszüleim közül nagymamám is letette.

Azelőtt csak hallottam, milyen egy dohányossal lenni.

Egyszer kezdtem csak olyannal aki cigizik, de én mondom soha többé.

Örökké bagó szagú haj, bőr, ruha, lehelet, akármit csinált nem nyomta el semmi.

A smárolás is borzasztó volt, tényleg mintha az ember kinyalna egy hamutartót, fúj.

Ha mellettem sétált és úgy gyújtott rá, sajna az én ruháim és hajam is cigi szagú lett (de utáltam).

Sajna az idegeire is hatással volt, ha épp nem volt nála vagy valamiért épp nem tudott rögtön rágyújtani, idegbeteg lett.

Az orvos is mondta neki szokjon le a betegsége miatt, fittyet hányt rá. Próbálta később egyedül, kudarcba fulladt. Rám se hallhatott mikor mondtam kérjen szakmai segítséget.

Volt azóta nem dohányzó partnerem, sokkal de sokkal jobb volt. Mindig illatos ruha, bőr, és a csók is milliószor kellemesebb volt. Ezen kívül nyugodt is kiegyensúlyozott volt.

Nekem ez is egy fajta szűrő, tegyük fel valaki nekem szimpatikus, esetleg tetszik, de cigizik, akkor nekem felejtős, mint partner.

Egyszer elég volt.

Ha valaki le akar szokni, főleg magáért tegye, ne értem vagy másért.

33/N

2019. jún. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!