Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mar soha nem fogok vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar soha nem fogok vele beszelni teljesen kivagyok, sirok mi lesz?

Figyelt kérdés

Megköszönöm, ha elolvasod.

Nos... Van egy fiú aki abba a himibe járt amibe én is. Ő most két éve, hogy leballagott. Én most vagyok 10-ikes (öt évesen vagyok tehát amugy harmadikos) és amikor eloszor 2013.novembereben meglattsm azota tetszik. Ekkor meg nem oda jartam csak nyiltnapon voltam es o enekelt.. Utana masik evbe odamentem tanulni es akkor volt vegzos.. sokat valtozott es megjobban bejott. Azota o pesten van es befutott mert sorozatja lett es meg nem tudom.. en meg ugyanugy maradtam a kis gimibe.. meg mindig nayon tetszik mar 3 eve.. Facebookon nem jelolt vissza.. regen a suliba beszeltunk egy ket szot mert egyik haverjaval joba voltam.. de ennyi.. nekem hianyzik most nagyon ramtort szerintetek mi lesz? Ebbol mar nem lesz semmi ugye? Facen sem tudok irni neki mivel vissza se jelolt es ugysem nezne meg..

azota nem volt senki komoly es elotte se.. es szerintem nem is lesz..

2016. dec. 6. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
sajnos nem sok esély van kerss egy fiút aki szeret és te is szereted ez a legfontosabb
2016. dec. 6. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen sorozat?? :)
2016. dec. 6. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen sorozaz? Létszi mondd el.ha tudjuk ki az jobban tudunk segíteni.:)
2016. dec. 6. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Holnap Tali
2016. dec. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!