Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tobbi info lent L/15

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tobbi info lent L/15

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik és tett aprobb "jeleket" hogy majd menjek at hozza és meg mutatja ezt meg azt ,meg hogy menjunk el ide-oda oke ez idáig szép s jó de amikor én hozom szóba akkor egyből mar masokat is hívna illetve semmi konkretumot nem mondd...kicsit igy le írva fura ez az egész de nekem ő kell..kertem baratnőt h kerdezgessen rólam elvileg jók az eselyeim de szeretnem ha történne is valami..valami tanacs nagyon jo lenne.. utalkozok nem erdekelnek😅(Fiu 15 akirol beszelek)

2016. dec. 1. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem akkor össze szeretnél jönni vele vagy elhagyni őt magadhoz. Először szerintem menj bele abba hogy randizzatok, menjetek el jó helyekre, stb... Aztán te hívd el magadhoz, teremts jó hangulatot, érezzétek jól és kényelmesen magatokat, ne szorongjatok. El kell lazulni, anélkül nem lenne túl sikeres. Ha már ott van az a pillanat hogy kettőtök közt megvan a szikra, akkor csókold meg. Meg fog lepődni, de kellemes meglepetés lesz neki! 😉 Ez csak az én véleményem, szerintem ez egy jó kezdés lenne :D
2016. dec. 1. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
De az a baj h nem mer elhívni csak megjegyzeseket tesz... 😔De azert koszi😉
2016. dec. 1. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova és , hogy csak ketten menjetek. Ott ismerkedtek , dumáltok stb.
2016. dec. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!