Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A windowsom nem kapcsolt be,...

A windowsom nem kapcsolt be, a tobbi info lent talalhato, oke? (Elnezest az ekezet hianyok miatt)

Figyelt kérdés
Windows 10-em volt a gépen, EREDETI, tehát win8-rol tettem át win10-re. Kb. 2 hete, egyszer csak hazaérek, bekapcsolom a gépem, és az a windows logo, és alatta a töltő karika. Eddig jó,fel sem tűnt, de mikormár a 20. Percben ránéztem, és még mindíg töltött. Kikapcsoltam a gomb segitsegevel, es utana megint bekapcsoltam, de akkor mar ala kivolt irva, hogy "Windows elokeszitese". Ezt kb megcsinaltam 5x, mikor mar meguntam, es masnap elvittem egy szerelohoz. Mondtam neki rakja ujra, win8ra, biztos az a baja. Jo, ujra rakta minden fontos alkalmazast ra rakott, es most (2 napja van nalam a gep) ugyanazok a problemak jottek elo. Eltudna mondnai nekem valaki miert csinalja ezt a gep?

#Windows #probléma #Windows 10 #windows 8 elegem van
2016. febr. 10. 20:52
 1/3 vatafak ***** válasza:
sztem vinyó és / vagy ram hiba, tehát egy idő után megsérülnek/eltűnnek oprendszer fájlok és behal az egész, megpróbálnám másik vinyóval
2016. febr. 11. 06:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, a vinyo, volt a hunyo!:( De most abban gondolkozom hogy SSD-t rakjak bele, vagy megint HDD-t. A ember akitol kerdeztem (boltos) azt mondta hogy van 240gb-os SSD 28 ezer forintert, mrg HDD 1terra 18 ezerert. Melyiket valasszam?
2016. febr. 11. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát,én ezt javasolnám : [link]

Nekem is ilyen van,és annak ellenére,hogy nem SSD,piszok gyors.

minimum dupla olyan gyors,mint egy sima HDD.

2016. febr. 11. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!