Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze fogunk jönni azért?
Figyelt kérdés
Elkezdtem randizni egy 21 éves sráccal,akibe egyből belezúgtam. Nagyon helyes,vicces, rendes,egszóval tökéletes. Már többször célzott arra,hogy feküdjek le vele,de még csak kétszer randiztunk,és korainak találom. A srác volt barátnője viszont újra elkezdett beszélgetni vele,és olyanokat írt,hogy sajnálja,hogy szakított és ha lehetné újra kezdené vele. A srác meg azt írta vissza,hogy nagyon megbántottam,és tudta hogy rá fog jönni hogy hibát követett el. Egyszóval kérette magát. De azt a végén hozzá tette,hogy mindig szerette,és még most is. Megbeszélték,hogy találkoznak,de a kérdésem az lenne,hogy van esély rá,hogy újra fogják kezdeni? Randizzak továbbra is a sráccal? Vagy feküdjek le vele,hátha akkor mellettem marad? Mit csináljak? Adjatok tanácsot. 18/L2016. nov. 27. 19:39
1/4 anonim válasza:
Szent ég!Ezt most komolyan kérdezted a végén?Ugye nem?
Hagyd a fenébe, nem ér semmit!Gondolkozz már!
Jól átejtene téged, bár, ha kitartasz mellette, akkor meg is érdemled.Bocsánat a szövegért, de épeszű, erkölcsös lány otthagyta volna már rég.
23/F
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy olyan sokat szeretne tőled.
Lelkiismeretfurdalás nélkül megfektethet valakit, majd akár nyugodtan visszamehet az exéhez, hogy vele is ugyanezt tegye. Utána meg pofátlanul szexelhet akárkivel.
Attól még lehet jófej, helyes, vicces, meg tökéletes is.
De ha nem tartod magad egy olcsó luvnyának, meg fog bántani.
3/4 anonim válasza:
Csak szexre kellesz neki, kiakar használni...
4/4 anonim válasza:
Hagyd ott, a farka vezérli, nem a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!