Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mivel lephetném meg a lányt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg a lányt? Lányok! Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Most volt nem rég, hogy egy hónapja ismerkedtünk meg. Nagyon jól haladunk a kapcsolat terén, de még nem vagyunk együtt. Nem sokára újra fogunk találkozni, és szeretném meglepni egy kis aprósággal, ami szívből jön és nem feltétlen a pénzre megy ki. Valakinek ötletek? Hirtelen nem jut eszembe semmi. :) A segítségeket előre is nagyon szépen köszönöm! :) Én 19, Ő 17.

2016. nov. 27. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szal rozsa? :)

Vagy kedvenc csoki?

Szerintem ezek szep gesztusok, es nem egy vagyon :D

2016. nov. 27. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen. Ezekre én is gondoltam. Csak valami különlegeset. Úgy veszem észre, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz minden téren, nagyon kedvelem, és ő is engem. De mégis, valami olyat, amitől olyan különlegesnek érezné magát. És tudom, hogy megvenni nem lehet senkit. Nem is ez a célom vele, és azt is tudom, hogy máshogy is ki lehet mutatni, hogy mennyire fontos nekem. De ezzel is szeretném, ha még jobban érezné ezt! De köszönöm a segítségedet. Segítettél! :)
2016. nov. 27. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
valami közös emléket az eszébe juttató tárgy
2016. nov. 27. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
egy képkeretet amibe a közös képetek van :)
2016. nov. 27. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A rózsa lehet, hogy sablonosnak tűnik, de ha még nem vagytok együtt, kiválóan meg tudnád mutatni a lánynak, mit is jelent számodra igazán. Másrészt, egy gyönyörű vörös rózsától még a legátlagosabb lány is különlegesnek és kívánatosnak érzi magát. Ha pedig tényleg közel álltok egymáshoz, ezen kívül nem gondolom, hogy bármivel is meg kéne ajándékoznod. Persze vannak olyan lányok, akik nem tudnak létezni ajándékok nélkül, de mások egyáltalán nem várják el. Nekem speciel olyan, mintha meg akarnád venni ezzel a szeretetét (mint ahogy te is remekül megláttad). Csak te tudhatod, hogy az illető leány melyik csoportba tartozik.
2016. nov. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!