Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lephetném meg a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg a párom? 20 év fölöttiek minek örülnétek?

Figyelt kérdés
vmi kis ajándékot szeretnék neki, h lássa, h nagyon fontos nekem és amiről eszébe jutnék rögtön! 2 hónapja járunk, ő 24, én 21
2010. márc. 18. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
3 néger leszbi csaj és kokain.
2010. márc. 18. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:

normális válaszokat várok!

és nem érdekel a terhes vagy szöveg sem...

2010. márc. 18. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:

pozitív terhességi teszt.

bocs, csak nem hagyhattam ki :D

2010. márc. 18. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
attól biztos meglepődne:)
2010. márc. 18. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerinted az ajándék miatt fogja azt hinni, hogy mennyire fontos neked?

Az a baj a 2 hónap még nagyon kevés ahhoz, hogy fényképes dolgot adjál neki. Mennyi pénzt szánsz rá? ez is fontos. Mi a hobbyja? 22/L

2010. márc. 18. 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:

főleg fiúk véleményére lennénk kíváncsi, h mi az amit nem tartanának esetleg gyerekesnek, de azért felpontozlak :)

pénz nem számít

2010. márc. 18. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ha pénz nem számít akkor egy kocsinak tuti örülni fog, és mindig emlékezni fog rád :)

Aminek mondjuk tuti örülne:

- valami jópofa könyv, ha szeret olvasni, annak irhatsz is az elejére

- valami nagyon extra pia díszdobozban, aminek a dobozát felteheti a polcra emlékbe

- egy pakk különleges sör

- egy szett nagyon szexi női fehérnemű, amit te veszel fel, esetleg masnit is köthetsz magadra

igy hirtelen ennyi

20f

2010. márc. 18. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
20:21-es vagyok. De rendes vagy hogy felpontozol mert lány vagyok. pfffff... Qurvára nem ítad bele, hogy csak fiúk írjanak. És szerinted nekem nincs Párom vagy mi? 28 éves. És szerinted gyerekes dolgokat tud csak venni egy nő? Elég gáz ha valaki nem ismeri a párját, hogy minek örülne! gratulálok neked!!! És ne ajándékokkal akard megvenni! Szánalom...
2010. márc. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!