Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressem meg?
Figyelt kérdés
A közösségi szolgálaton(szórólapozás)összefutottam egy nagyon szimpatikus fiúval és igen...eléggé megtetszett.Névről már ismertem szóval tudtam kiről van szó ő viszont szerintem nem ismer engem.Úgy gondolom lépnem kéne de nem tudom,hogyan.A facebookon nem szeretném csak úgy bejelölni hiszen az eléggé átlátszó,gondoltam rá hogy,facebookon keresztül megköszönöm az adományát,de nem tudom mi lenne a legjobb.2016. nov. 26. 12:42
1/2 anonim válasza:
Hmm, most így gondolkoztam, hogy mi lenne a legjobb "taktika", de belegondoltam abba, hogyha te is bejössz neki akkor szerintem örülne neki, hogy megkerested és elkezdted a beszélgetést. Ha meg elolvassa, meg nem válaszol vagy így egyszavas választ ír rá és nem kérdez vissza semmit, akkor az meg azt jelenti, hogy nem érdekled . És ha nem érdekled, akkor meg nem gondolkodsz rajta tovább többet és tovább léphetsz. Szóval szerintem csak nyerhetsz a dologból:) Mondjuk kérdezd még azt is, hogy legközelebb is jön majd e szórólapozni, vagy hogy szerinte lehet e majd máskor is menni . Vagy nem tudom, hogy hogyan is dolgoztatok, de ilyen munkával kapcsolatosan is elkezdhetsz felhozni egy témát.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan jelöld be facebookon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!