Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet abból...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet abból valami hogy ebédnél mellém ült?

Figyelt kérdés
Hali! 15 vagyok és ebédnél az egyik osztálytársam aki lány. Megkérdezte hogy odaülhet e. Hát én meg mondtam hogy nyugodtan. Elkezdtünk beszélgetni tök jót beszélgettünk. De előtte nem is voltunk beszélő viszonyban. És hát régen tetszett nekem a lány de lemondtam róla mert nem a legmenőbb körbe tartozok és ő igen. Szerintetek lehet esélyem

2016. nov. 21. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen :) nem számít h ki milyen körben van ha egyszer az egyiknek bejön a másik!
2016. nov. 21. 18:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi 1 es :)
2016. nov. 21. 18:58
 3/10 anonim válasza:
Szerintem probáld meg mert az hogy más körbe tartozik az ezt nem szabhatja meg.
2016. nov. 21. 18:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor meg kiröhögne mindenki hogy ilyen sz*ros mint én próbálkozna
2016. nov. 21. 18:59
 5/10 anonim válasza:
Nálam is ez van mert egy elég rosz körbe tartozom de nem zavar mert a z érzéseim jobban érdekel mint amit mondanak tolam meg ha nem egyedül vagy akkor ezt könyebb is elviselni de a lány véleményét kérdezd meg eslönek.
2016. nov. 21. 19:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ő azt mondja mindig milyen cuki vagyok .eg próbál mindig mellém ülni lassan 1 hete
2016. nov. 21. 19:12
 7/10 anonim válasza:
Gyurd ki magadat;)
2016. nov. 21. 21:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem mondom hogy izomkolosszus vagyok de azért van egy kis izmom meg kockahas:)
2016. nov. 21. 21:09
 9/10 Szim Krisztian válasza:

Első sorban ne a negatívumokat hozd elő és ne legyén bizonytalan. Mert a "sz*ros csoport" ezt jelzi. A csoport amibe tartozol azt nem tartod többre vagy a másikhoz képest méred magad??

Amugy meg szerintem lehet, ha el tudsz vele beszélgetni akkor nem lesz baj! :)

2016. nov. 22. 06:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Na hát önbizalmam 0. Mindig próbálom megvédeni a kisebbeket és hát engnem ezért utálnak.
2016. nov. 22. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!