Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy lánynak csokit odaadni?
Figyelt kérdés
Higyjétek el ezt nagyon komolyan kérdem mert nem tudom.
Miután már beszéltem vele vagy még azelött?
Egy komolyabb szerelmi vallomás előzné meg az egészet csak nem tudom mi erre a tökéletes pillanat, mikor kell pont odaadni neki.😞😓
2016. nov. 21. 06:17
1/8 anonim válasza:
Nincs pontos időpont. Biztos csak izgulsz.
Nem ezen fog múlni. Add neki így mondjuk a vallomásod közben :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hát tényleg izgulok kissé ☺
2016. nov. 21. 06:53
3/8 anonim válasza:
felejtsd el a szerelmi vallomást, ez sosem működött, és sosem fog működni, csak elriasztja a lányokat. Apránként kell meghódítani, nem az elején a nyakába önteni a nyáltengert, mert megfullad. Ha már jártok, és eleget járt a nyelved a szájában és a puncijában, utána lehet szerelemről beszélgetni...
4/8 anonim válasza:
De cuki vagy! Nincsenek is ilyen érzelmes fiúk manapság
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es ettől még nagyobb kedvem lett.
3-as. Nem pontozlak le, elfogadom véleményedet mint egyfajta más életfilozófiát 😃
2016. nov. 21. 09:14
6/8 anonim válasza:
Szia, ezt neked hoztam. Azt hiszem ennyi. Vallomás nem kell.
7/8 anonim válasza:
Szerintem valami különleges alakalomkor add neki. pl: szülinap, névnap akkor mindig többet ér az ajándék. És a szerelmi vallomást meg talán halaszd későbbre hátha felkelted az érdeklődését és minden alakul majd magától.
8/8 anonim válasza:
Milyen kis cuki vagy😊szerintem bármikor oda adod,értékelni fogja és örülni fog😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!